Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Még különlegesebb a vendéglátóhely, amely időjárástól függetlenül üzemelhet

2023-07-20 10:40:28

Céljai között szerepel, hogy még exkluzívabb vendéglátó környezetet biztosítson? Egy olyan vállalkozást szeretne, amely nincs kiszolgáltatva az időjárás viszontagságainak? Eddig problémát okozott egy nyári zápor vagy épp a hideg időjárás? Pedig létezik megoldás, hogy étterme minden évszakban zavartalanul működhessen.

Több vendég, különleges helyszín, magasabb bevétel?
Amennyiben kapacitásbővítésben gondolkozik, netán szeretne az év minden napján teraszos kiülési lehetőséget is biztosítani, a Teraszok.hu teraszfedés megoldásaival megvalósíthatja álmát. Személyre szabott árnyékolástechnikai termékek révén választhatja ki a legoptimálisabbat vendéglátó vállalkozása számára.

Mikor érdemes beruházni? Ha nagyobb kapacitást szeretne, több ülőhelyet biztosítana vendégeinek. Ezentúl nem lesz kérdés, hogy mekkora társaság látogatna el egy születésnapi mulatság alkalmából. Nem okoz fejtörést, ha épp esni kezd az eső. A minden évszakban használható kiülős balkonrész rendelkezésre áll a leghangosabb zivatar és a legforróbb nyári napon is.

Elképzelései között szerepel az egész évben tartó szezon? Mindez megvalósítható, például, a négy évszakos teraszmegoldásnak köszönhetően. Használja ki a plusz tér lehetőségét, hiszen nem egyedül a kellemes tavaszi időben vehető igénybe a külső tér, akár télen, de a forró kánikulában is.

A klasszikus napernyős megoldás helyett gondolkodhat különleges, extra megjelenésben. Például, egy időjárásbiztos, fedett teraszban. Ehhez kínál remek megoldást a Murano Integrale üvegtető.

Vászonárnyékoló átalakítása modern pergolává
A klasszikus vászonárnyékolóból sokkal több is kihozható, különösen megfontolandó egy efféle beruházás, ha forgalomnövekedésben gondolkodik. Az E pergola ötvözi a bioklimatikus pergolák funkcióit a napenergia hasznosítással, így egyszerre lehet környezettudatos és költséghatékony. Nem mellesleg mutatós, elegáns kivitelben, ami eleve vendégcsalogató. Ki ne szeretne festői kilátásban gyönyörködni kedvenc szállodája teraszán? Az egyedi hangulat megalapozható LED-világítással.

A pergolák jellegzetessége, hogy védelmet biztosítanak a napfénytől és a csapadéktól. Az időjárás szeszélyei többé nem határozzák meg a terasz kihasználtságát. A lamellák nyitott állása révén biztosítható a természetes átszellőzés, de egy esős napon sem kell attól tartani, hogy beszivárogna az esővíz.


Tökéletes kikapcsolódás a természet közelségében
Elidőzni a természet szépségében, miközben elszürcsöljük a kávénkat és elfogyasztjuk a kedvenc fogásunkat, igazán különleges élmény. Akár vállalkozói szemmel nézzük, akár vendégként, az igényeink hasonlóak, legalábbis a tökéletes helyszínt illetően. Exkluzivitás, időjárásállóság, bőséges kapacitás, innovatív árnyékolástechnika. Minden, ami a teljes kikapcsolódáshoz szükséges. (x)


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online