Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Egy hasznos szolgáltatás, a címkenyomtatás

2023-07-15 08:44:10

A címkenyomtatás egy olyan szolgáltatás, amelynek során a címkenyomtatóval nem rendelkező vállalkozások számára nyomtatnak etikett címkéket. Ezen címkéket szinte bármilyen adattartalommal meg lehet nyomtatni, az egyéni igények függvényében.

Miért hasznos a címkenyomtatás?
A címkenyomtatás szolgáltatás több szempontból is kedvező a vállalkozások számára. Egyrészt nem kell az eseti vagy szezonálisan felbukkanó címkenyomtatás miatt komoly anyagi befektetéssel egy címkenyomtatót beszerezni, másrészt ha ezzel ellentétben pont hatalmas a nyomtatási szükséglet, jól jöhet a bármikor bevethető plusz kapacitás, amit a szolgáltatás kínál.

A Webmaxx címkenyomtatási szolgáltatása is nagyon népszerű a vállalkozások körében, hiszen itt még a kellékanyagok is adottak a feladat kivitelezéséhez. Etikett címkék széles választéka várja – különböző alapanyagokból, különféle ragasztóanyagokkal és több száz méretben –, hogy Ön is válasszon közülük.

Milyen etikett címke nyomtatható meg a szolgáltatás során?
A címkenyomtatási szolgáltatás sokféle címke megnyomtatására kiterjedhet: az adatbáziscímkéktől kezdve a bor-, textil-, energetikai, GHS-, méz-, pálinka-, savanyúság-, sörösüvegcímkén át a sima termékcímke megnyomtatásáig.

A nagy teljesítményű ipari nyomtatók és a professzionális sínes tekercses printerek segítségével fekete vagy színes etikett címkék megnyomtatására is van lehetőség. A tekercses címkenyomtatóval a nyomtatás gyors eljárás, hiszen nem kell hozzá költséges és időigényes - a nyomdaiparban szokásos - előkészítő munka.

Milyen esetekben célszerű a címkenyomtatás szolgáltatást igénybe venni?
Annak, hogy valaki a címkenyomtatás kiszervezése mellett dönt, több oka is lehet:

• A nyomtatott címke szezonális jellegű: egy karácsonyi promócióhoz miért is szerezne be bárki is címkenyomtatót?
• A nyomtatni kívánt etikett címke kis darabszámú.
• Ha sorszámozott etikett címkére van szükség.
• Ha olyan óriási a nyomtatási volumen, hogy nem győzi a vállalkozása azt teljesíteni.


Mire figyeljen a címkenyomtatás szolgáltatás megrendelése során?
Elsőként meg kell határoznia, hogy milyen alapanyagra történjen a címkenyomtatás. Ennek során figyelembe kell vennie, hogy az adott címkéket milyen körülmények között fogja használni (hőmérséklet, fény, nedvesség), illetve azt is, hogy mennyi ideig kell, hogy a címke olvasható legyen.

Határozza meg azt is, hogy pontosan milyen méretű etikett címke szükséges a termékre, amit címkézni akar. Ezt befolyásolja a termék mérete, formája, a rajta rendelkezésre álló terület nagysága. Az etikett címke tehát nem lehet sem túl kicsi, sem túl nagy. A címke méretét az is befolyásolja, hogy mennyi információnak kell az etiketten szerepelnie, ezért az adatok pontos meghatározása is Önre vár.

Ahogy azt is Önnek kell megszabni, hogy milyen legyen a nyomtatás színe, illetve mennyi nyomtatott etikett címkére lesz szüksége.

Ha ezeket sikerült konkrétan meghatároznia, következhet a szolgáltatás megrendelése: éljen vele Ön is! (x)


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online