Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Roxiget-fesztivál: még nem késő jelentkezni Gödöllőről sem

2023-07-11 16:29:59

Idén 19. alkalommal rendezik meg a Roxiget Rockzenei fesztivált és tehetségkutató versenyt. A Közép-Magyarországi Régió legjobb amatőr rockbandáját kereső kulturális megmérettetés helyszíne 2023-ban is Szigetszentmiklós lesz, méghozzá: augusztus 26-án, szombaton. A Pest vármegyei tehetségkutató verseny győztese bejut az „Öröm a zene” sorozat végső döntőjébe, amit október elején a HANOSZ rendez. A döntő nyertes formációja 2,5 millió forint értékű fődíjat nyer induló zenekari támogatásként az NKA Hangfoglaló Program felajánlásában.

A Roxiget-fesztivál szervezői hírportálunkhoz is eljuttatták azt a felhívást, ami alapján az érdeklődő gödöllői és környékbeli zenekarok július 27-ig (csütörtök) élhetnek a jelentkezés lehetőségével.

A verseny győztes zenekara 100 ezer forint értékű hangtechnikai eszközt nyer az Audmax Kft felajánlásában, illetve 250 ezer forint értékben image videoklipet készíthet a Rózsa Produktum stábjával.
A döntős zenekarok közül valamelyik stúdió-felvételi lehetőséghez jut, valamint egy-egy zenekar fellépési lehetőséget nyer a Pál Utcai Fiúk zenekar, illetve az Elefánt zenekar koncertjén előzenekarként.

További információk a szigetszentmiklósi rendezvényről, a díjakról, a zsűri tagjairól és a jelentkezésről az esemény a honlapján olvashatók.


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online