Vissza normál nézetbe Nyomtatás

A tűz poklában rekedt és elhunyt egy középkorú hölgy Isaszegen

2023-05-05 11:37:55

Május 5-én, hajnali negyed háromkor érkezett a jelzés a katasztrófavédelemhez, miszerint: kigyulladt egy családi házzal egybeépített melléképület Isaszegen. Két járművel tíz tűzoltó vonult a Damjanich utcába, ahol egy 150 négyzetméteres családi házzal egybeépített 30 négyzetméteres melléképület égett teljes terjedelmében.
Az életvitelszerűen lakott melléképületben a tűz keletkezésekor két ember tartózkodott. Egyikük könnyebb füstmérgezéssel elhagyta az épületet, a másik viszont nem tudott kimenekülni. A középkorú nő holttestét a tűzoltók találták meg. Oltás közben egy gázpalackot is kihoztak a melléképületből, megelőzve ezzel egy robbanást. Megakadályozták, hogy a lángok átterjedjenek a családi házra, majd fél óra alatt megfékezték a tüzet.
A tűz pontos keletkezési helyét, idejét és okát a katasztrófavédelem tűzvizsgálati eljárás keretében vizsgálja.


Évente több mint 7 ezer lakóépület gyullad ki Magyarországon, mégis csak elenyésző számban használnak otthon füstérzékelőt. Pedig ahol van füstérzékelő, ott a tűz keletkezésekor tudomást szereznek róla, így hamarabb meg tudják fékezni, időben ki tudnak menekülni. Ahol volt füstérzékelő, ott nem történt tragédia, sérülés, de még nagyobb tűz sem volt – értesültünk Csámpai Attilától, a Pest Vármegyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivőjétől. Fotó: Gödöllő HTP


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online