Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Sikeres volt a rendőrségi állásbörze a gödöllői kultúra házában

2023-04-19 13:35:18

Április 18-án a Művészetek Háza Gödöllő épülete adott otthont az Országos Rendőr-főkapitányság és a Pest Vármegyei Rendőr-főkapitányság által szervezett állásbörzének. A főként kulturális programokat nyújtó épület rövid időre kékbe öltözött, a zenés, táncos, színpadi előadásokat ideiglenesen felváltották a szirénahangok, a kutyaugatás, valamint a pajzspüfölések.

A négyórás eseményre közel 400 érdeklődő volt kíváncsi: diákok, felnőttek egyaránt. Mindenki megtalálhatta a neki tetsző programot és megkaphatott minden információt arról, milyen úton-módon válhat a testület hivatásos állományú tagjává, rendvédelmi igazgatási alkalmazottjává, vagy éppen munkavállalójává.

A börze szervezői, a Nemzeti Közszolgálati Egyetem végrehajtásban segédkező hallgatói nem sok időt szánhattak láblógatásra. Folyamatosan érkeztek az érdeklődők, akik a szakterületek – határvadász, motoros rendőr, közrendvédelmi járőr, kutyás rendőr, alkalmassági megmérettetések, iskolaőr, fegyveres biztonsági őr-, rendőrkapitányságok, oktatási intézetek, fegyver-, illetve intézkedéstaktikai bemutatók – standja előtt sokszor egymás válla felett próbáltak minél többet látni, hallani, ha már közelebb nem fértek. A bűnügyi technika, vagy a közlekedésrendészet sem érte be kevesebb érdeklődővel, ahogyan a pódiumbeszélgetések helyszínéül szolgáló terem széksorai is megteltek az életvédelmi nyomozók, vagy éppen a rendészeti kollégák mindennapjaira, élményeire, kulisszatitkaira kíváncsi nézőkkel.

A cél az volt, hogy az esemény iránt érdeklődők betekintést nyerjenek a rendőrség életébe és megismerhessék a kínált egyenruhás- és civil munkaköröket. Ennek érdekében a humánigazgatási kollégák személyre szabottan, konkrét bérrel kiegészített ajánlatot tudtak nyújtani helyben. Forrás: police.hu


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online