Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Art MUZA – Tavaszi Fesztivál nem csak gödöllőieknek!

2023-04-14 12:48:10

Az elmúlt esztendőben már tesztelték, hogy milyen a fogadtatása a Művészetek Háza Gödöllő épülete mögötti területen létesített szabadtéri színpadnak, idén tavasszal pedig gondoltak egyet a szervezők, és meghirdették az április 15-én induló és május utolsó napján záruló Art MUZA – Tavaszi Fesztivál elnevezésű kulturális programsorozatot.

Az ide kattintva elérhető repertoár láttán sokszínűnek, igényesnek és színvonalasnak tetsző kulturális kezdeményezéssel kapcsolatosan Kovács Balázs, a Művészetek Háza Gödöllő Nonprofit Közhasznú Kft. ügyvezető igazgatója fontosnak tartotta kiemelni, hogy a programban szerelő koncertek, színházi előadások a kicsik és az idősebb korosztály számára egyaránt vonzerőt jelentenek.
Az igazgató szavait alátámasztja a színpadra állók illusztris névsora: az Alma zenekar, Halász Judit, Süsü a sárkány, Bangó Margit, a Veri az ördög a feleségét Pásztor Erzsivel, Mező Misi mesélő, Love.hu szerelmes vígjáték, Gájer Bálint, gödöllői zenekarok, művészeti csoportok, Sax-O-Funk Nikával és folytathatnánk a sort.

A programokra jegyek a fenti elérhetőségre kattintva válthatók, de szerdánként a MUZA jegyirodájában, illetőleg az előadások kezdete előtt is van lehetőség belépőjegyet vásárolni. Fontos tudnivaló, hogy rossz idő esetén a meghirdetett előadások nem maradnak el, azokat a Művészetek Háza színház- és/vagy egyéb rendezvénytermeiben tartják meg.


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online