Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Díjakat adott át Novák Katalin Gödöllőn, a Premontrei Iskolaközpontban

2023-04-01 17:40:04

Tavaly ősszel a Kutató Diákok Mozgalma a 2022/23-as tanévre is meghirdette a Tudományos Diákkörök XXIII. Kárpát-medencei Konferenciáját (TUDOK 2023), aminek fő célja, hogy felkeltse az érdeklődést a tudományos gondolkodás és a kutatás iránt.
Az eseménysorozat három fordulóból állt: az írásbeli pályázatokat november végéig kellett leadni, majd február végén a szóbeli tesztek következtek. A TUDOK 2023 záróprogramját, a döntőt március utolsó és április első napján Gödöllőn, a Premontrei Iskolaközpontban rendezték meg.

A döntőben, az elvégzett kutatási tömbben a következő díjakat osztották ki:
• Nagydíj (a konferencia legjobb előadásai, szekciónkként legfeljebb egy)
• Első díj (a szekció legjobb előadása)
• Második díj, illetve Különdíj (az adott szekcióban lévő előadások maximum 25%-áig adhat a zsűri különdíjat, amitől csak rendkívüli esetben van mód eltérésre).
Ezen felül a Nagydíjas előadások szerzői 30, az Első díjas előadások szerzői pedig 20 felvételi pluszpontot kaptak az adott szekcióhoz rendelt tantárgyból.


A díjkiosztó ceremóniát megtisztelte jelenlétével Novák Katalin köztársaság elnök asszony (képen középen, narancssárga ruhában) is, aki személyesen gratulált és nyújtotta át a díjakat a legjobbaknak. A legfőbb közjogi méltóság köszöntőjében méltatta a diákok, a tanárok és a szülők példaértékű összefogását, aminek eredménye a tudományos kutatásokban is visszatükröződik. Novák Katalin szerint olyan iskolákra van szükség az országban, amik a konzervatív nevelés mellett a progresszív oktatásra helyezik a hangsúlyt.


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online