Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Kézilabda: indulatokkal terhelt ütközeten maradt alul a gödöllői legénység

2023-02-26 19:36:37

NB II. Északi-csoport, 13. forduló:
Gödöllői KC – PLER-Budapest U23
29-34 (15-17)

Miután egy héttel korábban a – további küzdelmektől időközben visszalépett – Pénzügyőr lemondta a bajnoki nyitány összecsapását, Bartos Gábor legénysége február utolsó vasárnapján vágott neki a pontvadászat tavaszi idényének. Az ellenfél az a PLER U23 volt, amely tavaly szeptemberben 40-28 arányban nyert vendéglátóként a gödöllőiek ellen.

A Hajós iskola tornacsarnokában lezajlott összecsapás első harmadában a gödöllőiek főként azért tudtak két-háromgólos előnyt felhalmozni, mert támadás- és védés-hatékonyságban egyaránt riválisuk fölé nőttek (11-8). Tizenkettő egálnál azonban Bartos Gábor időkérésre kényszerült, ám ezzel nem sikerült megtörni a szünetre kétgólos előnnyel az öltözőbe vonult fővárosi fiatalok lendületét.
A folytatásra a mérkőzés folyamán kétperces büntetéssel hat esetben sújtott (vendégek háromszor) házigazdák kapust cseréltek, majd a 45. percre kiegyenlítettek (24-24). Nem sokkal később azonban elszabadultak az indulatok, aminek a gödöllőiek látták a kárát: Bartos Gábor sárga lapot kapott, a hat gólig jutott Pauló Márknak piros lapot mutattak fel a játékvezetők, majd a harmadik kétperces büntetését begyűjtő Pacs Gergely a kizárás sorsára jutott. A botrányos jelenetek alaposan kihatottak a hátralévő bő tíz percre, és mint utóbb kiderült, egyértelműen a kevesebbet hibázó vizitálók akaratát szolgálták.

A Gödöllői KC férficsapata 9 ponttal, 305-344-es gólkülönbséggel a tabella 8. helyét foglalja el az NB II. Északi-csoportjában. Következik: VS Dunakeszi – Gödöllői KC március 4., szombat 18 óra.


U20 (III. osztály B-csoport
): Gödöllői KC – Domony KSE 42-14 (21-5)
A GKC – Bartos Gábor által trenírozott – bajnoki címvédő juniorcsapata 22 ponttal, 456-225-ös gólkülönbséggel az 1. pozíciót tudhatja a magáénak a csoport tabelláján.

U18 (II. osztály Keleti-csoport):
Gödöllői KC – Mogyoródi KSK 30-21 (14-8) • Tisza Volán SC – Gödöllői KC 24-37 (12-15)
A gödöllői egyesület Mácsár Gyula szakmai irányításával készülő, elmúlt kiírásban bajnoki aranyérmes ifjúsági formációja 20 ponttal, 390-283-as gólkülönbséggel a tabella 2. helyezettje.


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online