Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Labdarúgás: félidő-végi találatokkal nyert a gödöllői legénység

2023-02-25 16:20:04

Az eddig mérkőzések alapján kialakult erőviszonyokat tekintve, biztos három bajnoki ponttal kecsegtető találkozó várt Győri Zoltán együttesére, amely az őszi szezonban 3-0 arányban diadalmaskodott a tabella 13. helyén álló Gyömrő otthonában.

Azonban, amint az a fociban fokozottan igaz, a papírforma-siker eléréséhez vezető út rendre rögös. Így volt ez február utolsó szombatján a Szűcs Lajos sportcentrum műfüves küzdőterén is, amikor a mezőnyfölényben játszó hazai gárdának az első félidő végéig kellett várni a vezetést jelentő gólra. Ezt egy centerezés után Mertse Ábel érte el a 44. percben.
A térfélcserét követően sem jelentett valódi veszélyt a derekasan küzdő gyömrői formáció a gödöllői diadal meghiúsítására, ám a valódi megnyugvást a csereként pályára lépett Hámor Zsombor jobb alsó sarkot kicsipkéző lövése jelentette a 89. percben.

S hogy milyen furcsaságokra képes az élet: a tabellán dobogós pozícióban tanyázó másik két csapat, a Vecsés és a Dunaharaszti egyaránt 2-0 arányú győzelemmel tudta le az aktuális fordulót.

Pest vármegyei I. osztályú bajnokság, 17. forduló:                                                                         
Gödöllői SK – UFC Gyömrő 2-0
(1-0)
Gólszerzők: Mertse Ábel, Hámor Zsombor. A Gödöllői SK csapata 36 ponttal, 40-10-es gólkülönbséggel a tabella 2. helyén áll a Pest vármegyei I. osztályú bajnokságban.
Következik: Gödöllői SK – Bugyi-OBO SE március 4., szombat 14.30 óra, Szűcs Lajos sportcentrum.


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online