Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Négyszázezer forintos támogatást nyert a Gödöllői Egyesített Palotakert Bölcsőde a Tesco-tól

2023-02-22 10:24:56

Február második hetének végéig 12. alkalommal adta a vásárlói kezébe a döntést a Tesco, miután eddig lehetett szavazni arról, milyen helyi, jótékony célú kezdeményezéseket támogasson az áruházlánc az „Ön választ, mi segítünk” programja keretében.

A Tesco gödöllői áruházában is több szervezet kezdeményezésére, célkitűzésére voksolhattak a vásárlók. A szavazatok összegzése után a Tesco 54-es körzetében (Thegze Lajos utcai áruház vonzáskörzete) az első helyezettnek járó 400 ezer forintos támogatást a Gödöllői Egyesített Palotakert Bölcsőde – Kültéri zenefal kialakítása a Gödöllői Egyesített Palotakert Bölcsőde udvarán elnevezésű projektje érdemelte ki.

Adalékként szolgálhat, hogy az „Ön választ, mi segítünk” 12. fordulójában országosan több mint 1,9 millió zsetonnal szavaztak a Tesco vásárlói, a vállalat pedig összesen 42 millió forinttal támogat 173 nyertes projektet.
Pest vármegyében 25 pályázatra voksolhattak a vásárlók január 16. és február 12. között, a legtöbb zsetont a gödöllői Tesco hipermarket vásárlói dobták be.


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online