Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Hogyan díszítsd művirágokkal az otthonodat?

2023-02-16 08:21:08

Ha alkotásról van szó, akkor az alapanyagok között gyakran előkerülnek a virágok is, hiszen bárhova is kerülnek, nagyon kellemes látványt nyújtanak. Vannak, akik csak az élő növényeket szeretik, pedig ha élethű művirágokat használunk, akkor azokkal is csodaszép végeredményt érhetünk el.

Arról nem is beszélve, hogy a művirágoknak más előnyük is van az esztétika mellett. Például, az, hogy örökéletűek, és persze az is óriási pozitívum, hogy sokkal egyszerűbben fel lehet használni őket az alkotáshoz. Elvégre nem kell annyira vigyázni rájuk, mint az élő társaikra, amiket könnyen el lehet törni.

Ha kedvet kaptál arra, hogy művirágokat használj a dekoráció elkészítéséhez, akkor tekintsd meg a Minikék művirágait! Itt nagyon sokféle egyedi virágot találsz, amik nagyon hasonlítanak az élőkre. Többek között a különböző színű boglárkák, rózsák, tulipánok és nárciszok is elérhetőek.

Nincs ötleted, hogy hogyan dekorálhatnád ki az otthonodat a művirágokkal? Akkor ez az írásunk neked szól, ugyanis most adunk néhány kreatív tanácsot ehhez. Szó lesz a tükrök és az üres falak díszítéséről, utána pedig azt is elmondjuk, hogy hogyan tudsz virágfüggönyt, illetve virágos képeket készíteni.

Tükrök díszítése
A művirágokat érdemes olyan helyre tenni a lakásban, ahol szem előtt vannak. Az asztalra vagy az ablakba készített virágkompozíció is szuper ötlet lehet, de akár a tükrön is nagyon jól mutatnak ízléses elrendezésben.

Válassz ki legfeljebb háromféle virágfejet, amik passzolnak egymáshoz, majd rögzítsd őket a tükör ellentétes sarkaihoz! Ha a tükrödnek nincs pereme, akkor használhatsz száras virágokat is, amiket be tudsz tűzni mögé.

Üres falak díszítése

Ha van egy-két üres falfelület a hálószobában vagy a nappaliban, ami dekorációért kiált, akkor ott is használhatsz művirágokat. Ez esetben is érdemes száras virágokat használni, amiket egy átlátszó ragasztószalaggal tudsz óvatosan a falra ragasztani. Rakhatod őket egymás alá, illetve egymás fölé is, a lényeg, hogy a végén jól nézzen ki a virágfal.


Virágfüggöny

A virágokból függönyt is készíthetsz, méghozzá úgy, hogy ezúttal nem a falhoz, hanem egymáshoz rögzíted őket. Csinálhatod azt is, hogy egy zsinórra felfűzöl 10-12 db virágfejet, majd miután ebből több szálat is készítettél, fellógatod őket egy kötélre. A különleges virágfüggönnyel az ajtódat, ablakodat is szépen ki tudod dekorálni.

Virágos kép készítése

Ha pedig úgy döntesz, hogy a virágokból képet készítesz, akkor csak egy fából készült körre vagy egy fényképkeretre lesz szükséged. A virágokat tetszésed szerint tudod elrendezni, és akár szalagokkal is feldobhatod a művedet.

Láthatod, hogy a művirágokat nagyon sokféleképpen tudod felhasználni attól függően, hogy pontosan milyen dekorációt is akarsz készíteni belőlük. A tükörre feltűzve nagyon különleges hatást nyújtanak, de ha van egy-két üres falfelület, akkor ott is felhasználhatod őket. Sőt, akár egy csodaszép virágfüggönyt is készíthetsz belőlük vagy egy virágos képet, amivel ki tudod dekorálni a falat. (x)


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online