Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Rablásért kell felelnie a gödöllői rendőrök által forrónyomon lekapcsolt fiatalnak

2023-01-24 11:21:54

Egy rémült tinédzser bejelentésére indultak meg a gödöllői nyomozók január 22-én, a délelőtti órákban, miután a barátnőjével folytatott telefonálás közben egy ismeretlen, piros nadrágot és fekete kapucnis kabátot viselő férfi lépett oda hozzá, beszélgetést kezdeményezve. A közös cigizés és sétálás egy pillanat alatt erőszakos fordulatot vett. A férfi egy erős mozdulattal, egyik kezével megfogta a sértett kabátját, a másikkal a telefonját akarta kirántani, sikertelenül. Rángatni kezdte a fiút, mire a kiskamasz földre esett. Támadója letépte a bankkártyával, pénztárcával, telefontöltővel tömött táskáját és elszaladt.

A gödöllői rendőrök forrónyomon, hamar azonosították a rablással összefüggésbe hozható, 20 éves G. Armandot, akinek arra sem maradt ideje, hogy a bűncselekménykor viselt ruhájától megszabaduljon, ezáltal elfogásakor is az volt rajta.

A 20 éves férfi a kihallgatásán a terhére rótt bűncselekményt beismerte, a gyanúsítás ellen panasszal nem élt. Védekezésében elmondta, hogy először nem gondolt arra, hogy elvegye a fiú telefonját, később azonban meggondolta magát. Azt sem tagadta, a táskát erőszakkal tépte le áldozatáról, a tárcában talált bankók egy részét elköltötte, a többit a barátainak adta. A rabolt zsákmányt egy HÉV-szerelvény ablakán dobta ki. Ezt a rendőrök megtalálták.

A Gödöllői Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya az őrizetbe vett férfival szemben rablás bűntettének megalapozott gyanúja miatt folytatja le a további eljárást, egyben kezdeményezték letartóztatását. Forrás: police.hu


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online