Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Mire használhatók a szalagos kordonoszlopok?

2023-01-20 12:58:10

Számtalan olyan üzlet vagy szolgáltató létezik, ahol az ügyfélirányítás nagyon fontos szerepet játszik. A zavartalan ügymenet érdekében lényeges, hogy egyértelműen legyenek elhelyezve a kordonoszlopok, hiszen ezzel a munkatársak munkáját könnyítjük meg.

A saját munkánkat viszont akkor tesszük könnyebbé, ha mindehhez a megfelelő eszközöket választjuk ki, hiszen nagyon sok mindent meg kell fontolni vásárlás előtt. Mai cikkünkben azt vesszük górcső alá, hogy miként érdemes kordonoszlopot vásárolni.

Miért jó a szalagos kordonoszlop?
A Reklámeszköz.hu kínálatában található szalagos kordonoszlop kitűnő választás, ha az ügyfelek irányítása a cél. Változatos méretben és alakban felállítható, így bármerre is szeretnénk terelni, várakoztatni az ügyfeleket, az tökéletesen megoldható lesz.

Egy megfelelően kihelyezett konstrukció rengeteg kérdést megspórol, így feltétlenül érdemes behatóan foglalkozni a megfelelő darabok kiválasztásával. Nézzük is, milyen változatok között lehet nézelődni!

A szalagos kordonoszlopok kínálata
A Reklámeszköz.hu kínálatában ötféle kordonoszlop kapható, ezek közül három álló, kettő falra szerelhető.

Az állók közül a Standard, az Economy és a Light típusok közül lehet választani, értelemszerűen az első a legnagyobb, leghosszabb és legnehezebb, az utolsó pedig a legkisebb, legkönnyebb és legrövidebb. Míg a Standard négy színben, az Economy csupán a klasszikus fekete színben érhető el, addig a Light változat hat színben is kapható. Fontos, hogy mind a szalag, mind pedig az oszlop színére érdemes odafigyelni.

Ezekhez a kellékekhez fontos tartozék az Info Tábla, amely viszont nem minden típusnál érhető el, ezért ha fontos, hogy a terelés mellett információt is adjunk az ügyfélnek, akkor érdemes erre az opcióra külön is odafigyelni.

A fali szalagház Standard és Light változatban kapható, előbbi nagyobb területet, utóbbi kisebbet tud csak lefedni, viszont a kisebb előnye, hogy több színben kapható, így jobban illeszkedhet az üzlet profiljához.

Rendkívül lényeges elem, hogy minden típus eltérő fogadóegységgel rendelkezik, így csak az adott típuson belüli kordont fogjuk tudni összecsatlakoztatni vele.

A lehetőségek tárháza szinte végtelen, ezért különösen fontos, hogy a megfelelő helyen vásároljunk, ahol szakértő segítséget is kaphatunk, sőt, akár mennyiségi kedvezménnyel is kalkulálhatunk!


Gondoljon a jövőre!

Nem győzzük hangsúlyozni, hogy csak olyan partnertől érdemes vásárolni, akik már hosszú évek óta a piacon vannak, hiszen ha bővíteni kell a kordonok eszközparkját, akkor azonnal lehet tudni, hogy hova kell fordulni, sőt, még kompatibilis eszközöket is találhatunk, ami roppant lényeges a költséghatékonyság és a fenntarthatóság szempontjából is.

Ha, tehát szalagos kordonoszlopra van szüksége, feltétlenül tekintse meg a Reklámeszköz.hu kínálatát! (x)


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online