Vissza normál nézetbe Nyomtatás

750 ezer forint adománnyal segítette a gödöllői Karácsonyház a Gyermekétkeztetési Alapítványt

2022-12-23 15:50:55

Nagyon sok felajánlás érkezett az idei évben a Gödöllő belvárosában található Karácsonyház pénztáraihoz kihelyezett adománygyűjtő dobozba – adták hírül közösségi oldalukon a Várkapitányi lakban (Testőrlaktanya) hatodik szezonját hamarosan lezáró kereskedelemi és idegenforgalmi egység üzemeltetői. Az így összegyűjtött 750 ezer forintot jótékony célra, a Gyermekétkeztetési Alapítvány javára utalták át.

A 2022-ben október 22-én megnyílt Karácsonyház december 24-én, szombaton 9 és 12 óra között tart nyitva, ezt követően pedig december 27-29-ig (keddtől csütörtökig) 9 és 17 óra között fogadja az érdeklődőket, majd bezár.
De nem végleg, hiszen idén februárban eldőlt, hogy az épület tulajdonosa, a gödöllői önkormányzat és a Karácsonyház működtetője öt esztendőre, vagyis: 2027. január 31-ig szerződést kötött a látogatókat hazánkban egyedülállóan különleges karácsonyi hangulattal, az aktuális trendeknek megfelelően feldíszített karácsonyfákkal, illetve megannyi ritka és szépséges aprósággal váró látványosság Testőrlaktanya épületében történő elhelyezésére.


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online