Vissza normál nézetbe Nyomtatás

A gödöllői sportélet szereplőit is jutalmazták a Vármegyeházán

2022-12-16 13:33:03

A járványhelyzet elmúlása után, december 16-án ismét személyesen köszöntötték az ebben az esztendőben nyújtott teljesítményük alapján legjobbnak ítélt Pest megyei sportolókat és sportvezetőket a Vármegyeháza dísztermében megrendezett Sportkarácsony díjátadón.

A gödöllői illetékességű sportközösségek tagjainak népes tábora idén három kategóriában lett díjazott:

• A Török Ignác Gimnázium a harmadik helyet szerezte meg az Év legeredményesebb középiskolája versengésben. Az iskola igazgatója: Fábián Bertalan (balra). Testnevelők: Gőz Tibor, Orbán Katalin, Pintér Csilla és Tokai Norbert.

• Tokai Norbert, a Gödöllői Török Ignác Gimnázium testnevelő tanára (középen) lett az Év testnevelője a Pest Megyei Diáksport Szövetség középiskolás kategóriában. Norbert tanítványai atlétika, floorball és úszás sportágban értek el kiváló eredményeket az elmúlt tanévben.

• A Pest Megyei Labdarúgó Amatőr válogatott felnőtt férfi csapata az Év legjobb Pest megyei csapata elismerő címet érdemelte ki. A válogatott edzője Győri Zoltán, a Gödöllői SK vezetőedzője (jobbra), a játékoskeretben – Abért Bence Zsolt, Abért Márton, Balogh Bálint, Barabás Ádám, Farkas Márk, Hámor Zsombor, Koziorowski Richárd, Miknyóczki Balázs, Mudroch Mendel, Richter Tamás, Thoma Krisztián, Tóth-Ilkó Áron révén – több GSK-futballista neve szerepelt. A csapat a Megyei Amatőr Válogatottak Nagypályás Tornájának országos döntőjén aranyérmet nyert, az UEFA Regions Cup spanyolországi versenyén pedig csoportjában a második helyen végzett.


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online