Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Röplabda NB I. Liga: két szettben közel volt a listavezetőhöz a gödöllői hatos

2022-11-19 20:27:21

NB I. Liga, 4. forduló:
Diósgyőri VTK –
Gödöllői RC 3-0 (21, 23, 15)

Sok újdonsággal nem igazán szolgálhattak egymásnak a riválisok, miután a Magyar Kupa nyolcaddöntőjében oda-visszavágó alapon meccseltek már néhány hete. Azt a párharcot az eddig lejátszott három bajnoki ütközet alapján éllovas borsodiak kettős győzelemmel, 6-1-es szettaránnyal tudták le. Ebből kiindulva, ezúttal is ők számítottak a találkozó esélyesének, míg Szalay Attila együttese elsősorban a tisztes helytállásban bízhatott.

Városunk hatosának teljesítményére az első játszmában nem lehetett panasz: volt olyan időszak, amikor a kifejezetten jó mezőnymunkával előrukkoló gödöllőiek vezettek (9-10). A szett végjátékának 20-20-as állásról vágtak neki a felek, a következő hat labdamenetből azonban ötöt a diósgyőriek nyertek meg.
A játék képe a második felvonásra sem változott, olyannyira nem, hogy 23-22-es vendégvezetésnél felcsillant a gödöllői egyenlítés esélye, amit házigazdák három egymás után szerzett pontjukkal meghiúsítottak.

Becsületére legyen mondva, a harmadik etapra sem tört össze a GRC formációja, Szalay Attila próbálta úgy forgatni a felállást, hogy az a leghatékonyabb legyen. A tréner törekvéseit végül nem kísérte szettgyőzelmet érő siker, ám a meccsen szerzett tapasztalatok feltehetőleg jól szolgálják majd a bajnoki idényből még hátralévő időszakra történő felkészülést.

A Gödöllői RC csapata 3 ponttal, 4-10-es szett- és 302-320-as pontaránnyal a 9. helyen áll az NB I. Liga bajnoki tabelláján. A mérkőzés statisztikája ide kattintva böngészhető.
Következik: Budaörsi DSE-Emericus– Gödöllői RC november 26., szombat 15 óra.


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online