Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Kézilabda: 76 gólos meccset nyert a Gödöllő a Vác ellen

2022-10-29 19:42:16

NB II. Északi-csoport, 6. forduló:
Gödöllői KC – Váci FKA 40-36
(18-19)

Miután mindkét csapat a bajnoki tabella második felének elején tanyázott a meccs előtt, egy esetleges győzelemmel akár a hazaiak, akár a vendégek szilárdabbá tehették pozíciójukat a táblázaton. Mi több, sikere esetén a gödöllői legénység megválthatta top hatos tagságát.

Már a kezdeti percektől érzékelhető volt, hogy a váciak nem feltett kézzel akarják letudni az összecsapást, aminek viszonylag sok kétperces büntetéssel kísért, a védőmunkára mindkét oldalon kevesebb hangsúlyt helyező adok-kapok lett a vége. Kezdetben a hazaiak voltak többször néhány gólos előnyben, viszont a félidő második felében már a vendégek jeleskedtek inkább.
A második játékrészt minimális, egygólos hátrányból kezdte Bartos Gábor társulata, amelynek eredményessége főként a rutinos, a mérkőzés folyamán 13 találatig (ebből 8 hétméteresből) jutott Márkus Béla játékára épült. A házigazdák 28-28-as állást követően ragadták magukhoz a vezetést, amit a lefújásig négy egységnyi különbségűre növeltek.

A Gödöllői KC férficsapata 7 ponttal, 181-186-os gólkülönbséggel a tabella 5. helyét foglalja el az NB II. Északi-csoportjában. Következik: BVSC-Zugló – Gödöllői KC november 6., vasárnap 18 óra.


U20 (III. osztály B-csoport): Gödöllői KC – Váci FKA 35-21 (15-10)
Öt lejátszott mérkőzés alapján a GKC – Bartos Gábor által trenírozott – bajnoki címvédő juniorcsapata 10 ponttal, 192-113-as gólkülönbséggel a 3. pozíciót tudhatja a magáénak a csoport tabelláján.

U18 (II. osztály Keleti-csoport):
Gödöllői KC – Kiskunhalasi UKSC 46-26 (26-10)
A gödöllői egyesület Mácsár Gyula szakmai irányításával készülő, elmúlt kiírásban bajnoki aranyérmes ifjúsági formációja 10 ponttal, 192-136-os gólkülönbséggel a tabella 2. helyezettje, úgy, hogy egy mérkőzéssel kevesebbet játszott le riválisainál.


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online