Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Munkálatok miatt lezárások lesznek az M3-as autópálya gödöllői térségében is

2022-10-09 15:15:23

Október 10-től, hétfőtől, várhatóan november közepéig folyamatosan dolgoznak a Magyar Koncessziós Infrastruktúra Fejlesztő Zrt. (MKIF Zrt.) munkatársai – többek között – az M3-as autópálya különböző szakaszain. A következő hetekben lezajló rekonstrukció érinti a városunkat átszelő sztráda gödöllői szakaszának térségét is, ahol terelésekre, a forgalmi sávok időszakos lezárására lehet számítani.

Az MKIF Zrt. azokon a szakaszon végez felújítási munkálatokat a tél beköszönte előtt, amik állapota a leginkább indokolta ezt. Országosan 127 ezer négyzetméter, csaknem 18 focipálya nagyságú felületre kerül új burkolat, ha szükséges, több rétegben is. A munkálatok elvégzésére azért van szükség, hogy az autóval közlekedők a téli időszakban is zökkenőmentesen használhassák a gyorsforgalmi utakat, és elkerülhetővé váljon az utak állapotának további romlása.

Honlapján megjelent közleményében a MKIF Zrt. arról tájékoztat, cél az, hogy a lehető legkisebb mértékben akadályozzák a forgalmat, ám ilyen nagyságrendű munkavégzés mellett elkerülhetetlen a dugók, torlódások kialakulása. Ezért, ahol lehetőség van rá, éjszaka dolgoznak majd a társaság szakemberei.

A gödöllői és környékbeli közlekedőket egyaránt arra kérik, hogy indulás előtt tájékozódjanak az aktuális lezárásokról. Erre főként az ÚTINFORM internetes felületét ajánlják, ahol folyamatosan tájékoztatnak az aktuális terelésekről, lezárásokról. Fontos kérés a járművezetők felé az is, hogy a munkálatok közelében legyenek körültekintőek, figyeljék a kihelyezett jelzéseket, táblákat és a felújítást végző munkatársak mellett óvatosan haladjanak el, a sávmegszűnésnél pedig segítsék egymást a besorolásban.

Kapcsolódó cikk:
Szeptembertől életbe lép a Gödöllő környéki autópályákra is vonatkozó koncesszió


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online