Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Karbantartási munkák a Gödöllő közeli autópálya-szakaszokon

2022-05-22 17:53:42

Burkolatjavítási munkálatokat végez a Magyar Közút Nonprofit Zrt.
• az M31-es autópálya M0-ás autóút felé vezető oldalán, a Kerepes/Gödöllő-Nyugat csomópont térségében a 8-as és 11-es kilométerszelvények között, május 23-tól 25-ig, hétfőtől szerdáig.

Az elválasztó betonfal melletti terület tisztítását végzik a Magyar Közút Nonprofit Zrt. szakemberei
• az M3-as autópálya mindkét oldalán a 26-os és 36-os kilométerszelvények közötti szakaszon, Gödöllő térségében május 23-27. között, hétfőtől péntekig.

A forgalom az érintett autópálya-szakaszokon ideiglenesen egy sávra szűkül, továbbá 80 km/órás sebességkorlátozás lesz érvényben.A Magyar Közút Nonprofit Zrt. arra kéri a közlekedőket, hogy a torlódások hosszának minimalizálása érdekében kellő időben és egymást segítve soroljanak be a forgalmi sávba. A karbantartási munkák idején hosszabb menetidővel számolhatnak a közlekedők, ezért ajánlott még indulás előtt tájékozódniuk a korlátozáshoz, munkavégzéshez kapcsolódó aktuális forgalmi helyzetről a Magyar Közút Nonprofit Zrt. Útinform szolgálatánál, az utinform.hu weboldalon, de érdemes navigációs, közösségi autós alkalmazást is használniuk, hogy az optimális útvonalukat megtervezhessék.


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online