Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Negyedszer vette át parlamenti képviselői megbízólevelét Vécsey László

2022-04-21 09:15:14

Az április 21-i gödöllői képviselőtestületi tanácskozás előtt – 2010, 2014 és 2018 után negyedszer – vehette át megbízólevelét Vécsey László (Fidesz-KDNP), a gödöllői központú, Pest megyei 6-os számú választókerület április 3-án megválasztott országgyűlési képviselője. A VÜSZI Kft. Dózsa György úti épületének második emeleti termében, a várost irányító grémium tagjainak jelenlétében lezajlott ceremónián dr. Szőke Pálra, a választókörzet választási bizottságának elnökére hárult az a feladat, hogy átadja a dokumentumot a kormánypárti honatyának.


A megbízólevél átvételét követően Vécsey László – aki az eseményre feleségével, támogatóival és a választókerülethez tartozó több település polgármesterével érkezett – köszönetet mondott a választópolgároknak, hogy nagy számban éltek a szavazás lehetőségével április 3-án.
Vécsey László kihangsúlyozta: hiszi, hogy negyedszeri megválasztásával azok is nyertek, akik nem rá szavaztak. A jövőre nézve elmondta, fontosnak tartja az együttműködést a választókerülethez tartozó valamennyi település vezetésével, köztük a gödöllőivel is. Már csak azért is – tette hozzá a megválasztott képviselő –, mert biztos benne, hogy a különutas próbálkozásokkal szemben, összefogással nagyobb eredmények érhetők el.


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online