Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Díszítsd a gyermeked falát névre szóló falmatricával

2022-02-18 18:20:53

Amikor egy kisbaba érkezik a családba, minden családtag az új jövevény kis környezetének kialakításán ügyködik. Ebbe beletartozik az újszülött leendő babaszobája, vagy külön szoba híján egy babasarok létesítése.

Sok szülő elgondolkodik ilyenkor, hogy mivel is dobja fel az új bababútorokat körülvevő falakat. Erre jelent kitűnő megoldást a gyakran cserélhető, változatos mintákban elérhető falmatrica.

Falmatricák egyedi elnevezéssel
Azontúl, hogy a falmatricák rendkívül széles választékban érhetők el, még egy kis kiegészítés is választható hozzájuk. Amennyiben szeretnénk, hogy a kisbabánk neve is megjelenjen a falon, kérhetünk külön olyan falmatricát, ami alá vagy mellé a megadott keresztnév is felragasztható.

Amennyiben netán egyszerre ikrek születnek egy családban, vagy pedig különböző életkorúak a testvérek, akkor elképzelhető, hogy mindegyik gyermeknek szeretnénk a falára névvel ellátott matricát helyezni, amire szintén van lehetőség.

Falmatricák tengernyi témában
Falmatricákkal el tudjuk látni a már egészen kicsi babák kuckóját, de akár egy általános iskolás szobájának falait is. Ahogy növöget a kisgyermek, már kialakul az érdeklődési köre. Óvodáskorban már észrevehetünk kimondottan fiús vagy lányos témákat, amiknek a falmatricákkal is igyekezhetünk eleget tenni.

A StickMe Collection állatos falmatricái azt a kategóriát képviselik, amelyik nemtől és kortól függetlenül tetszhetnek egy-egy gyerkőcnek. Hiszen legyen az kisfiú vagy kislány, az állatokat mindenki szereti. Ebben a kategóriában számtalan állatos matricát találunk, lehet, hogy nem is fogtok tudni választani. De, ekkor sincs gond, hiszen ha netán a kisiskolás megunja az egyik témát, a falmatrica könnyen leszedhető és cserélhető.


A hazai családi vállalkozás mintapéldája

A StickMe Collection egy hazai kis vállalkozásból indult, amely arról is híres, hogy mindent a családi műhelyben terveznek, vágnak és készítenek. Amennyiben nem találsz számodra megfelelő matricát, nyugodtan keresd meg őket, mert mindenben segítenek és igyekeznek az egyedi igényeket is kielégíteni.

Így, ha egy egyedi elnevezéssel szeretnél egy falmatricát elkészíttetni, akkor természetesen arra is van lehetőség! A megjegyzés rovatot egészítsd ki a kívánságoddal, és biztos lehetsz benne, hogy a kis csapat meg fogja oldani a kérésedet.

Prémium minőség pénztárcabarát köntösben
A falmatricák német matt fóliából készülnek és prémium minőséget képviselnek. Felragasztásuk nem igényel semmilyen különleges szakértelmet vagy előképzettséget, és nincs szükség arra sem, hogy valamilyen mesterembert kérjük meg, hogy segítsen.

Sőt, inkább egy nagyszerű közös családi program is lehet egy már óvodáskorú gyermekkel a falmatrica ragasztása. Könnyen, gyorsan és egyszerűen feltehetőek, és ha a későbbiekben megváltozna a gyerkőc ízlése, levehetők és helyükre egy másik fajtát lehet ragasztani. Jó böngészést a StickMe Collection honlapján! (x)


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online