Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Húsos arcú, molett nőt keresnek a gödöllői rendőrök

2021-12-23 10:26:06

A fantomképen látható nő november 13-án 15 óra körül bekopogott egy péceli nyugdíjas házába. Az ajtót nyitó időssel beszédbe elegyedett, cukorbetegségre hivatkozva kért egy pohár vizet, majd távozott. A 79 éves asszony csak később szembesült azzal, az egyik szekrényében tárolt, a több százezer forintos megtakarítását és ékszereit tartalmazó pénzkazettája hiányzik.

Az egyelőre ismeretlen, 25-30 év körüli, „húsos” arcú, molett testalkatú, sötét hajú, barna szemű, az elkövetéskor sötét kabátot, szürke, „mákos” sálat, valamint rövid szíjas drapp táskát viselő nőről fantomkép készült.
 
A Gödöllői Rendőrkapitányságon lopás bűntett gyanúja miatt folyik nyomozás az ügyben. A rendvédelmi egység munkatársai kérik, hogy aki a képen látható nőt felismeri, jelenlegi tartózkodási helyével kapcsolatban érdemleges információval rendelkezik, hívja a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központját a 06-1-236-2883-as telefonszámon, illetve tegyen bejelentést a Telefontanú 06-80-555-111-es zöldszámán, vagy a 112-es központi segélyhívó számon. Forrás: police.hu   


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online