Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Nem maradtak arany nélkül a gödöllői sportlövők a ZTE Kupán

2021-05-04 13:26:45

Április utolsó és május első napjaiban rendezték meg a sportlövők ZTE 10 Kupáját Zalaegerszegen. A versenyen a Gödöllői EAC részéről csak az utánpótlás-csapat vett részt, a válogatottak pihenőn voltak a válogatóversenyek után, míg az olimpiai kvótás Mészáros Eszter az érettségijére készült.

Szucsák Mátyás edző beszámolója szerint a GEAC ifi- és serdülőkorú sportlövőinek a hosszú autós zötykölődés után egyből lőállásba kellett állniuk. Ez azonban nem zavarta meg a tehetségeket, akik közül majdnem mindenki egyéni csúcsot lőtt egyik vagy másik versenyszámban.
• Lakner Áron (képen középen, kékben) aranyérmet szerzett ifi fiú légpuska 60 fekvő versenyszámban, ugyanitt Havjár Kristóf 3. lett
• Ferik Csilla, aki csupán tavaly decemberben kezdett lőni, csak egy körrel maradt le a dobogóról a serdülő lány légpuskások között.
Egyéni csúcsot lőttek még: Jancsó Joakim (ifi, légpisztoly 40, 6. helyezés), Gönczöl Ábel (ifi, légpisztoly 40, 7. hely), Lévai Csongor (serdülő, légpuska 40, 8. hely), Szűcs-Kristóf Vilmos (nyíltirányzékú légpuska 20).


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online