Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Minőségi Yaxell kenyérvágó kések

2021-04-18 10:39:05

A konyhában mindig kellenek hasznos eszközök, de az már egyáltalán nem mindegy, hogy azok mennyire minőségiek. Ez különösen a késekre érvényes. Minden konyhában fogyasztják a különféle pékárukat, ezekhez szintén speciális vágóeszközökre van szükség. Gödöllőn is.

A következő cikkben a Yaxell márka páratlan minőségű kenyérvágó késeiről lesz szó.

A kenyérvágó kés jellegzetességei
A konyhai kések kiválasztása során van néhány szempont, amit nem árt észben tartani. Az egyik ilyen aspektus például az, hogy minőségi darabokat válasszunk, a másik pedig, hogy funkciók szerint válasszuk ki azokat.

A késekkel kapcsolatban fontos megemlíteni, hogy úgy válassz, hogy ne legyen se túl nehéz, se túl könnyű az eszköz.

Sokszor hallunk a különféle aprító-, szeletelőkésekről, azonban csak ritkán esik szó a kenyérvágó késről. Mivel mindenki kenyeret eszik, így valójában ez is a konyhai alapfelszereltség részét képezi. Ez a késtípus általában egy hosszú, egyenes fogazott pengéjű darab. A fogazott penge azért szükséges, hogy a szeletelés alatt jobban beleakadjon a kés a kenyér héjába. Ez meglehet, kevésbé éles, mint egy séfkés, de nem is kell nagyon annak lennie.


Yaxell kenyérvágó kések

A kenyér szeletelése során fontos, hogy minden mozdulat gyors és apró legyen, nem szabad túlságosan a pékárura szorítani a kést, így a megfelelő vastagságú kenyérszeleteket kapjuk. Természetesen az sem mindegy, hogy milyen minőségű eszközökkel dolgozunk.

A Yaxell márkanév kenyérvágó kései például nem okoznak majd csalódást. Azoknak, akik egy pékséget vezetnek, vagy csak szimplán kedvelik a minőségi darabokat, egy egyedi Yaxell termék ajánlott.

Ezek a kenyérvágó kések kőkemény edzésen mennek keresztül, mire forgalomba kerülnek. Rozsdamentes és damaszk acélból készülnek, speciális anyagú markolatuk a biztonságos használatot garantálja.

A Kések Ollók Webáruház kenyérvágó kései között megtalálhatod a márka termékeit, amelyek az egyenletes szeletelést teszik lehetővé.

A Yaxell a piacon
A Yaxell egy különleges szegmenst testesít meg a piacon.Története 780 évvel ezelőttre nyúlik vissza. Az Akkori Japánban, Seki városában kezdte meg munkáját a neves kovácsmester, Motoshige. Mivel ebben a városban minden adott volt a tökéletes kard készítéséhez, a messze híres városba özönlöttek a szakmát kitanulni vágyó ifjak is.

A helyzet akkor változott meg, amikor egy kormányrendelet értelmében tiltottá vált a kardok nyilvános viselete. Így természetesen a sokkal hétköznapiasabb vágóeszközök kovácsolása jött divatba, amelyek között fokozatosan megjelentek a konyhakések is. (x)


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online