Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Katalizátor-lopással gyanúsítható tolvajokat fogtak el a gödöllői rendőrök

2021-03-05 10:35:33

Egy kistarcsai telephely tulajdonosa értesítette a rendőrséget március 1-jén, a délelőtti órákban, hogy a zárt ingatlanán tárolt autók katalizátorát valakik ellopták, miután a drótkerítést átvágták.

A gödöllői rendőrök másnap három helyi férfit állítottak elő, miután a település körzeti megbízottja a beszerzett adatokat vegyítette személyismeretével.
Egyikük, a bűncselekmény elkövetésében bűnsegédlettel gyanúsítható, jelenleg hat másik büntetőeljárásban érintett 39 éves férfi autójában 3 emelőt és egy reszelőt találtak. Kihallgatásán panaszt tett a gyanúsítás ellen és állította, nem tudta, hogy társai bűnös tevékenységet végeztek, amikor elfurikázta őket a helyszínre.

A lopással szintén meggyanúsított 31 éves férfi –, aki ellen két másik büntetőeljárás is folyik jelenleg – kihallgatásán panaszt tett a gyanúsítás ellen, majd a vallomástételt és a jegyzőkönyv aláírását is megtagadta. 27 éves öccse beszédesebbnek bizonyult, védekezésének lényege az volt, nem követte el a bűncselekményt, mert megzavarták benne. Megpróbálták ugyan levágni a katalizátorokat, de hiába veselkedtek neki kétszer is, nem jártak sikerrel.

A Gödöllői Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya az azóta letartóztatott három férfi ellen lopás bűntettének megalapozott gyanúja miatt folytatja le a további eljárást. Forrás: police.huOnline kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online