Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Legjobb vidékiként országos bajnoki negyedik a gödöllői kardcsapat

2020-12-20 17:12:09

Tizenöt csapat lépett pástra december 20-án a fővárosi BOK-csarnokban zárt kapuk mögött lezajlott felnőtt országos bajnokságon, a férfikardozók mezőnyében. A Gödöllői EAC két alakulatot küldött csatába: a Gémesi Bence, Gémesi Huba, Kiss Benedek, valamint az egyéniben bronzérmes Gémesi Csanád alkotta első számú társulatot, illetve a Morvai Ákos, Lendvai Dániel, Karácsony Márton, Kecskeméti Áron összetételű „kettes” formációt.

A sorsolás szeszélye folytán a legjobb nyolc közé jutásért egymás ellen vívott a két gödöllői különítmény. A házimeccset a favoritnak számító, negyedik helyen kiemelt egyes számú GEAC-csapat nyerte (45-28), amely a Budapesti Honvéd SE legjobbjai ellen vívott a negyeddöntőben. Eredmények:

Negyeddöntő
Gödöllői EAC – Budapesti Honvéd SE 45-24
(Gémesi Csanád +13, Gémesi Huba +7, Gémesi Bence +1)

Elődöntő
MTK Budapest – Gödöllői EAC 45-41
(Gémesi Csanád +9, Gémesi Bence -2, Gémesi Huba -11)

Bronzmeccs

UTE – Gödöllői EAC 45-38
(Gémesi Csanád +5, Gémesi Bence 0, Gémesi Huba -12)

A Gödöllői EAC egyes egysége – legjobb vidéki csapatként – a 4. helyet szerezte meg az idei országos bajnokságon. A Gödöllői EAC második számú, tehetséges fiatalokat felvonultató kvartettje a 13. helyen zárta az országos csapatbajnokságot. Az aranyérmet a Vasas formációja érdemelte ki, miután a döntőben 45-42 arányban felülmúlta az MTK Budapest alakulatát.


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online