Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Hárommal nőtt a gödöllői marketinggyémántok száma

2020-09-18 17:32:39

Szeptember 17-én átadták a Magyar Városmarketing Díjakat. Az elismerésre érdemesnek tartott, 2019. január 1-je és 2020. február 29-e között megvalósult és benevezett több mint 100 projektek közül három volt gödöllői érintettségű.

Márka- és identitásépítés kategóriában a Szeretjük Gödöllőt! program, Fejlesztési projektek marketingprogramjai, kampányai kategóriában a 200 fa évente kezdeményezés, Rendezvény-esemény kategóriában pedig az Arbofeszt büszkélkedhet a Városmarketing gyémánt 2020 védjeggyel.

A fél évtizede életre hívott Városmarketing díjról annyit feltétlenül érdemes tudni, hogy arra önkormányzatok, szakmai- és civil szervezetek egyaránt pályázhatnak, főként a különböző területek fejlődése érdekében végzett marketing tevékenység eredményeivel. Ez egyben azt is jelenti, hogy a díjat csak olyan szervezet tudhatja a magáénak, aki saját maga hívja fel a szakmai zsűri tagjainak figyelmét az általa megvalósított program(ok)ra.
A díjakra ebben az évben június 22-ig lehetett pályázni, pályázatonként nettó 25 ezer forintos nevezési díj megfizetésével. Aki ezt május 15-ig megtette, annak elég volt nettó 20 ezer forintot átutalnia pályázatonként.

A Városmarketing gyémánt 2020 elismerő védjegyről tudni érdemes, hogy azt az a pályázó-szervezet kaphatja meg, aki a pályázat benyújtásával bizonyítja, hogy a meghirdetett kategóriák valamelyikében, a pályázati időszakban eredményes, az értékelési kritériumoknak megfelelő, a szakmai zsűri által színvonalasnak értékelt, városmarketing tevékenységet végzett. A Városmarketing gyémánt védjegy az adott év, adott kategóriában megvalósított marketing tevékenységét, és nem általában a szervezetet, pályázót minősíti.

A 2015-2020-as időszakban – beleértve a mostani három elismerést – Gödöllő összesen 10 Városmarketing Gyémánt díjnál tart (2015-ben 1, 2016-ban 1, 2017-ben 2, 2018-ban 2, 2019-ben 1) a Gémesi György elnökletével működő Magyar Önkormányzatok Szövetsége (MÖSZ) által is támogatott országos védjegyosztó „kalandban”, ahol az elmúlt évben a nevezések csaknem 80 százalékának jutott díj. Forrás: varosmarketingdij.hu


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online