Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Lengyel Szilviát beválasztották az LMP új országos elnökségébe

2020-08-31 08:09:59

A Lehet Más a Politika (LMP) eddigi titkárát, Kanász-Nagy Mátét, valamint az eddig is társelnöki posztot betöltő Schmuck Erzsébetet választotta meg az LMP tisztújító kongresszusa augusztus 30-án a párt következő vezetőinek. Megbízatásuk két évre szól – adta hírül az MTI.

Az országos elnökség titkára Ungár Péter országgyűlési képviselő lesz a következő két évben. Az elnökség tagja lett még Keresztes László Lóránt országgyűlési frakcióvezető, korábbi társelnök, a Gödöllőn elő Lengyel Szilvia, a párt korábbi országgyűlési képviselője (2012 októbere és 2014 májusa között), a Pest megyei közgyűlés korábbi tagja (2014-2019), az LMP pártalapítványának társelnöke, Tetlák Örs, Érd alpolgármester és Hanák Gábor, aki eddig is tagja volt az elnökségnek.


Lengyel Szilvia eddig három alkalommal (2010, 2014 és 2018) kísérelte meg megszerezni a gödöllői központú országgyűlési választókerület egyéni képviselői mandátumát. A legjobb eredményt 2018-ban érte el, amikor 22,91%-os támogatottsággal rendelkezett.  Fotó forrása: facebook


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online