Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Nem minden díjazottal tudott kezet rázni Gémesi az elhalasztott gödöllői pedagógusnapon

2020-08-27 18:30:59

Augusztus 27-én, a délutáni órákban a Művészetek Háza Gödöllő épületének színháztermében átadták a helyi önkormányzat által 22 éve alapított Gödöllő Gyermekeiért, Ifjúságáért díjat, valamint az öt évvel ezelőtt életre hívott Talentum díjat, illetve további személyeket is köszöntöttek.
A főbb díjazottakról a járványügyi szigorítások feloldása előtt néhány nappal, június 11-én Gémesi György polgármester döntött. Az elhalasztott városi pedagógusnapon az alábbi képen olvasható személyek és közösség részesültek kiemelt elismerésben.


A Petőfi Sándor Általános Iskola tanárai a díszoklevélen kívül 150 ezer forintos, a Tiborczné Garai Katalin által irányított óvodai közösség tagjai pedig 200 ezer forintos pénzdíjjal számolhatnak. A Török Ignác Gimnázium 17 éves, strandröplabdázásban U18-as Európa-bajnoki 8. helyezett tanulója – az Erős Apolka Munkácsy-díjas szobrászművész által üvegből elkészített, kis Balázs alakját ábrázoló, háromdimenziós lézerhasáb kiérdemlése mellett – 100 ezer forintos anyagi elismerést is kapott.
Az időzítés nem volt a legszerencsésebb, mert Fanni személyesen nem tudta átvenni a díjat, mivel ezen a napon – az U18-as bajnoki arannyal, az U22-es bajnoki ezüsttel, illetve két felnőtt mesterforduló megnyerésével a tarsolyában – az U20-as korosztály számára kiírt strandröplabda országos bajnoki döntőben szerepelt, és lett ezüstérmes.

A Forrás Női Kamarakórus produkciójával teljessé vált eseményen Polgármesteri Ezüstérem Gödöllőért elismerésben részesült Galgóczi Ferenc, az állami források csökkentése miatt a napokban bezárt CEAS Angol-Magyar Érdekeltségű Gimnázium és Szakgimnázium főigazgatója. Oklevéllel köszönték meg a helyi bölcsődék és óvodák szakmai közösségének a járványügyi kijárási korlátozás idején elsősorban a 70 év felettiek ellátásában nyújtott segítőkész munkáját. Ezen felül a város első embere nem feledkezett meg a nyugdíjba vonuló, a szolgálati emlékéremben részesített, illetőleg a színes diplomára (arany 50 év, vas 65 év) jogosult pedagógusok köszöntéséről sem.


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online