Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Mi Gödöllőn is személyesen konzultálunk az emberekkel!

2020-07-20 17:31:08

Javában zajlik a nemzeti konzultáció, ezúttal a koronavírusról és a gazdaság újraindításáról. A választási ciklus közepén a kormány elsősorban ezeken a témakörben kéri ki az emberek véleményét. Az íveket augusztus 15-ig lehet visszaküldeni.

A kormányzati törekvésekkel egyidőben az ellenzéki pártok is konzultációra várják az embereket. Nincs ez másként Gödöllőn sem, ahol napjainkban a város frekventált pontjain időről időre megjelennek a pártok aktivistái, hogy találkozzanak a választópolgárokkal.

Hogy milyen eredményességgel teszik ezt, arról Penz Andrásnál, a Demokratikus Koalíció Pest megyei 6-os számú országgyűlési választókerületének elnökénél (képen balra) érdeklődtünk:
- A konzultáció azt jelenti: tanácskozás, véleménykérés. A Demokratikus Koalíció választókerületi szervezetei ezért szerte az országban, személyesen várják, hogy az emberek elmondják, mit is gondolnak a mai Magyarországról, mik a személyes kérdéseik, problémáik. Ezt tesszük Gödöllőn és a környező településeken, Aszódon, Kartalon, Isaszegen és másutt.  Aki jön, elmondhatja véleményét az ellenzék közös fellépéséről 2022-ben, kaphat egy Európai Magyarok című újságot, és – ha magával hozta – leadhatja az egyébként kidobni szándékozott konzultációs kérdőívét, mert mi szelektíven gyűjtjük. Az elmúlt napokban már közel 700-an választottak minket ebből a célból. És folytatjuk. Találkozzunk július utolsó szombatján is a gödöllői piacnál – fogalmazott Penz András.


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online