Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Emlékezetes pillanat egy gyönyörű helyen

2020-06-16 08:30:31

A lánykérés rengeteg ember számára okoz fejtörést, hiszen nem elég megtalálni a tökéletes eljegyzési gyűrűt, hanem a helyszín is fontos, valamint persze az egészet meg kell koreografálni. Nézzünk néhány helyszínt, hogy legalább ezt a terhet levehessük a válladról!

Az eljegyzés fontos
A nők életében általában elmondható, hogy fontos az eljegyzés, de annak a mikéntje sem elhanyagolható. Nem mindegy, hogy hol ereszkedik térdre a kedves és persze az sem, hogy mit talál ki mellé. Arról pedig, hogy milyen gyűrű lapul a dobozban, egyáltalán fogalmunk sem lehet.

Éppen a fentiek miatt érdemes alaposan megtervezni a lánykérést. Az ideális eljegyzési gyűrű általában egy szoliter, egyköves csoda, ami aranyból készül, és persze egy gyémánt az a bizonyos kő. Az sem mellékes persze, hogy legyen jó áron ez a kis drágaság, hiszen bármennyire is a legjobbat szeretnénk, mégis határt kell szabni az anyagiak tekintetében is. Ha jutányos áron szeretnél eljegyzési gyűrűt venni, akkor mindenképp nézz körül a Karikagyűrűmost.hu-nál, ahol szebbnél szebb darabok közül választhatsz.

A legszebb budapesti helyszínek
Nem túl meglepő módon az első helyre a Budai Vár kerül, hiszen igazán fenséges és királyi díszlet egy eljegyzéshez. Igazán romantikus lépés az oroszlános udvar közepén térdre ereszkedni és feltenni a nagy kérdést. Ha pedig inkább a kilátásban bízol, akkor a Halászbástya felelhet meg legjobban a terveidnek, hiszen alattatok hömpölyög a Duna, és a túlparton álló Parlament monumentálisan tekint vissza rátok. Lélegzetelállító és éjszaka még varázslatosabb látványban lehet részetek.

A Városligetben sem kell túl sokat töprengeni a helyszíneken: egy romantikus séta a Vajdahunyad-vár körül vagy épp egy lágy ringatózás a tavon? Sőt, a Hősök terére akár egy flashmobot is szervezhetsz, ha ilyen irányban gondolkozol. Vagy ha inkább a hintók és a fehér lovak vonala a vonzó, akkor ezek bérlésére is van lehetőséged.

Megint visszatérünk Budára, mégpedig az egyik legmagasabb pontjára, a Normafára. Télen tökéletes szánkózóhely, tavasszal és nyáron ellenben varázslatos természeti kincseket rejt. Egy piknikkosár és egy pléd nagyon jó szolgálatot tehet, amin elnyújtózva igazán meghitté varázsolhatjátok a kirándulást! A kilátás pedig páratlan! Mivel kocsival nem lehet bemenni egy résznél tovább, így akár zavartalanul be is járhatjátok a János-hegyet. Ha pedig kedvesed rajong Sissiért, akkor kevés méltóbb helyet találhatsz a lánykéréshez az Erzsébet-kilátónál, a János-hegy tetején.

Tetszenek az ötletek? Ha igen, akkor bátran próbáld ki őket, hiszen ez a nap csak egyszer jön el egy életben, és nem csoda, ha szeretnéd tökéletesen csinálni.


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online