Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Szagelszívó felújítására is költenek a gödöllői piacon

2020-05-29 16:49:50

A koronavírus-járvány okán elrendelt veszélyhelyzetben – a vonatkozó jogszabályi rendelkezések alapján – a minap kvázi egyszemélyes testületi ülést tartott Gémesi György, aki két, a gödöllői piacot érintő kérdésben is határozott.

Az egyik, hogy hozzájárult a Gödöllői Piac Kft és a K&K Monarchia Kft. közötti – 2020. augusztus 1-jén induló és 2030. július 31-én lejáró –10 évre szóló bérleti szerződés megkötéséhez. Erre azért volt szükség, mert a rétesházat működtető cég fejlesztést kíván végrehajtani a bérleményben.

A másik ügy is a vendéglátáshoz köthető, hiszen akadt olyan vállalkozás, amely lát fantáziát a piaccsarnok emeletén kialakított étterem működtetésében. Az akár más, a közcélokat talán jobban szolgáló módon is hasznosítható helyiség főzőterében van egy szag- és páraelszívó-rendszer, ami használható, ám hatásfoka gyenge, ezért felújításra szorul. Az előzetes szemrevételezéskor sacc per kábé nettó 1-1,5 millió forintra taksálták a rekonstrukció költségét, hozzátéve: pontos összeget csak egy alapos állapotfelmérés után lehet kapni.
Ettől függetlenül, Gémesi György jóváhagyta, hogy a Piac Kft. – eredménytartalékának terhére – legfeljebb nettó 700 ezer forintot a rendszer felújítására fordíthat.


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online