Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Programok a golf szerelmeseinek

2020-04-19 17:45:42

Habár a legtöbb hotel szolgáltatások ezrét kínálja, még így is akadhat olyan program, amit szívesen kipróbálna, de hiányzik a kínálatból. Mi a helyzet – például – a golffal? Vajon milyen gyakran kerül a programlistába, és milyen valószínűséggel élvezhetjük a játékot minőségi pályán? Most egy kihagyhatatlan ajánlatot mutatunk be, ami méltán foglal helyet az igényes szolgáltatások körében.

Pazar panoráma
A Balaton nyugati medencéjében, Keszthely és a szigligeti öböl között helyezkedik el a Golfclub Imperial, amely meglepő adottságaival kelti fel vendégei figyelmét. Szeretne a Balaton lélegzetelállító panorámája mellet golfozgatni? A szél lágy „suttogása”, az egyedi pályadesign és a változatos parti domborzat egy kihívásokkal teli pályát tartogat minden golfozónak. A több mint 70 hektáron fekvő vidéken 9 lyukú linkscourse pálya, szétszórt bunkerek és furfangos greenek biztosítják minden közösség kikapcsolódását. A 2009 óta működő pályához tartozik továbbá egy kellemes légkörű klubház és Bistro, amelyek a társasági élet központi helyeként funkcionálnak.


Royal kivitel

Tihany szomszédságában, Balatonudvariban fekszik a „királyi” golfpálya, amelynek pazar panorámája a természet világának köszönhető. A Royal Balaton Golf & Yacht Club a Balaton legelső 18 lyukú golfpályája, amely mellett egy gyakorlópálya és egy klubház is várja a golf szerelmeseit. Az erdővel övezett 4 pályaszakasz, valamint a szőlőkkel, dísztavakkal és a nádasokkal övezett környék határos a Balaton-felvidéki Nemzeti Parkkal. Természetesen a pálya magában foglalja az örvényesi kőbányát is, amely természetvédelmi területnek minősül. Így a „királyi” golftúra alatt ez is körbejárható.

A legjobb mindebben, hogy a legtöbb pálya Hévíz közelében helyezkedik el, így a fergeteges játék vagy verseny mellett a hévízi Hotel Európa fit**** wellness szolgáltatásait is igénybe veheti. A golf és a minőségi hotel kombinációja pedig biztosan feltölti majd Önt is!

Kimagasló dombokon
A következő golfpályát maga a híres golfpálya tervező, Robert Trent Jones Jr. álmodta meg. Kimagasló színvonalával és vonalvezetésével a Zala Springs Golf Resort pálya Európa kedvenc közösségi helye.

Klubháza exkluzív kényelmet biztosít a látogatóknak, amit tágas terekkel és kifinomult designelemekkel egészítenek ki. A háromszintes épület, már önmagában is egy építészeti csoda, és a legtöbb helyiség, mint az étterem, a recepció, az öltöző vagy a nemzetközi márkákat képviselő pro-shop, valamint a golf szimulátor szoba a vendégek igényei szerint lettek kialakítva.

Maga a pálya is különlegességnek minősül, hiszen a tavakkal tarkított, 18 szakaszos championship pálya egyenesen 6.650 méter hosszú. A 160 hektáron elterülő pálya egyaránt lehetővé teszi az alacsony és magasabb handicappel rendelkező játékosok szórakozását.


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online