Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Atlétika: két korosztályban is duplán állhattak dobogóra a gödöllői fiatalok

2019-12-09 08:23:37

A Szent István Egyetem gödöllői sportcsarnoka adott otthont december 8-án a Közép-Magyarországi Régió Sport XXI-es atlétika versenyének. A délelőtti órákban lezajlott rendezvényen két korcsoportban (U11 és U13) összesen 192 fiatal atléta vett részt. A Gödöllői EAC és a helyi iskolák is szép számú gyereksereggel képviseltették magukat: a 48 GEAC-os versenyző mellett, a Szent Imre, a Hajós Alfréd és az Erkel Ferenc Általános Iskola is ki tudott állítani egy-egy 8 fős csapatot.

A siker sem maradt el a hazai rendezésű versenyen. Az U11-es korosztályban a GEAC G jelű csapata – Pálházy Nóra, Nagy Juli, Pellegrini Lilianna, Tóth Zsombor, Krakóczki Bence, Rácz Szabó Hunor, Molnár Levente és Bobos Ádám összetételben – a dobogó harmadik fokára állhatott fel (felső képen jobbra), míg a GEAC E jelű egysége a második helyet szerezte meg ugyanebben a korosztályban (felső képen balra). Az „ezüstcsapat” tagjai: Juhász Levente, Nemes Ronald, Daróczi Petra, Ábrahám Zita, Szabó Emil, Makádi Márk, Németh Ábel és Szautner Kolos. Az U11-es korosztály edzője Kovács Gábor Krisztián.


Az U13-as korosztályban szintén dupla dobogós gödöllői eredmény született. A bronzérem tulajdonosa a GEAC A jelű csapata lett, akik Fazakas Soma, Turáni Csaba, Zenyik Attila, Bogdán Gergő, Kovács Lili, Molnár Míra, Vertse Anna, Bútor Blanka összeállításban szerepeltek. A kellemes meglepetést a GEAC B jelű formációja szolgáltatta, amely az U13-as korosztályban győzedelmeskedtek. A siker tevékeny részesei Győrffy Molnár Milán, Menyhárt Olivér, Szabó Levente, Tompa Benedek, Lőkös Laura, Mészáros Flóra, Bartók Panna és Pénzes Dóra voltak. Az U13-asok edzője az alsó képen középen látható Kovács Zoltán.


Támogatók nélkül ez a verseny sem jöhetett volna létre. A Gödöllői EAC illetékesei köszönik a Magyar Atlétikai Szövetség, a Szent István Egyetem, a Seqomics Kft., a Wessling Hungary Kft., az Omya Hungária Kft., az Agruniver Holding Kft., a Poli-Farbe Kft. és a Kristály 99 Kft. segítségét. Fotók: Kovács Gábor Krisztián


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online