Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Érmes GEAC-os gyereksikerek a gödöllői rendezésű Sport XXI-en

2019-09-30 10:06:02

Szeptember 28-án a gödöllői Szent István Egyetem Atlétikai Centrumában rendezték meg a Sport XXI alapprogram idei második pályaversenyét. Az Észak-magyarországi Régió fiatal atlétái számára kiírt versenyen a 2009-2010-es (U11) és a 2007-2008-as (U13) születésűek versengtek egymással.

A házigazda szerepét betöltő Gödöllői Egyetemi Atlétikai Club (GEAC) mind a két korcsoportban kettő csapatot tudott elindítani.  Az U11-eseknél az A jelű, Lesták Krisztián. Juhász Levente, Ábrahám Zita, Pásztor Samu, Pellegrini Lilianna, Mihály Deborah, Molnár Levente, Bobos Ádám összeállítású formáció összetételben a harmadik helyet szerezte meg a 8 csapatos mezőnyben. A fiatalok 7 versenyszámban (sprintváltó, sprint-gát váltó, 800 méteres akadályfutás, távolugrás, rúdugrás, kislabda-hajítás és súlylökés) versenyeztek a délelőtt folyamán.
A képen látható U13-as korcsoportnál a Szabó Levente, Fazakas Soma, Ferencz Ágoston, Győrffy Molnár Milán, Bútor Blanka, Molnár Míra, Lőkös Laura, Kovács Lili összetételű A jelű csapat – mindössze egyetlen egy ponttal lemaradva az elsőtől – a második helyen végzett a szintén 8 csapatos mezőnyben. Az idősebbeknél 8x50 méteres váltófutás, 60 méter, súlylökés, vetés, hármas-, illetve távolugrás versenyszámok szerepeltek a programban. A gödöllői gyerekeket Kovács Zoltán (U13) és Kovács Gábor Krisztián (U11) edzők készítették fel.


Fontos megemlíteni, hogy támogatók nélkül ez a verseny sem jöhetett volna létre. A szakosztály vezetése köszöni a Magyar Atlétikai Szövetség, a Szent István Egyetem, a Seqomics Kft., a Wessling Kft., az Omya Hungária Kft., az Agruniver Holding Kft. és a Poli-Farbe Kft. segítségét.


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online