Vissza normál nézetbe Nyomtatás

A lokálpatrióta klubos csapatba igazolt a Jobbiknak hátat fordított Kristóf Etelka

2019-08-30 10:20:21

Augusztus 28-án olyan bejegyzés jelent meg Kristóf Etelka gödöllői önkormányzati képviselő közösségi oldalán, miszerint: a Jobbikot a várost irányító testületben 2010 óta kompenzációs listán nyert mandátumával képviselő várospolitikus kilépett a pártból. Az indoklás önmagáért beszél.


A számos következtetéssel bíró történet ezzel nem ért véget. A bejegyzést követő napon telefonon érdeklődtünk Kristóf Etelkánál, igaz-e az a hír, hogy a Gémesi György érdekkörébe tartozó Gödöllői Lokálpatrióta Klub színeiben indul a választáson, méghozzá, a Máriabesnyő-Antalhegy, Csanak körzetben (2. számú), a családi okok miatt visszalépett Mihályi Elvira helyén. Az annak idején a lokálpatrióta klubos többség által bevezetett kommunális adó ellen szavazó ex-jobbikos képviselő akkor azt válaszolta, hogy nem kíván nyilatkozni, de ígéretet tett arra, hogy, ha lesz fejlemény az ügyben, értesíti hírportálunkat.

Ez ugyan nem történt meg, de augusztus 30-ára kikerült egy bejegyzés Gémesi György közösségi oldalára, amiben a polgármester megerősítette, hogy „leigazolták” Kristóf Etelkát. A város jelenlegi első embere leírta: Etelka kilenc éven keresztül volt a szociális bizottság elnöke. Munkája során mindig a város érdekeit tartotta elsődlegesnek, a pártérdekekkel szemben. Etelka több alkalommal képviselte városunkat a határon túli magyar testvérvárosainkban, elsősorban a kárpátaljai Beregszászban. Köszönöm, hogy vállalta a jelöltséget.


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online