Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Két orvost és egy gyógyszerészt díjaznak a gödöllői Semmelweis-napon

2019-06-25 11:56:29

Július 4-én, csütörtökön 15 órakor kezdődik a városi Semmelweis-napi ünnepség a Gödöllői Városi Könyvtár és Információs Központ Dózsa György úti épületében. Az eseményen átadják a település vezetése által 21 éve alapított Gödöllő Egészségügyéért díjat és az azzal járó 100 ezer forintos pénzjutalmat.

Az előzetesen közzétett felhívásra hat jelölés (5 magányszemély és 1 közösség) érkezett. A helyi önkormányzat egészségügyi és szociális bizottsága közülük – miután a felterjesztett szakmai közösségek jutalmazásától ezúttal eltekintett – három személy kitüntetésére tett javaslatot, amit a képviselőtestület tagjai május 30-i zárt ülésükön jóváhagytak.

A határozat értelmében, 2019-ben dr. Bernáthné dr. Fehér Ágnes, a Tormay Károly Egészségügyi Központ igazgató-helyettese, a bőrgyógyászati szakrendelő és gondozó vezető főorvosa, Lakné dr. Kriston Katalin, az Ezüstkehely Gyógyszertár gyógyszerésze, valamint dr. Oravecz László háziorvos vehetik át a Gödöllő Egészségügyéért díjat. Valamennyien a saját szakterületükön több évtizeden át végzett lelkiismeretes és magas színvonalú tevékenységükért érdemelték ki az elismerést.


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online