Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Három gödöllői atléta segítette Lengyelországban a gyermek válogatottat

2019-06-24 16:49:35

Június 18-án a lengyelországi Lowiczban rendezték meg a nagy hagyományokkal rendelkező XIV. International Children’s Athletics Games elnevezésű atlétikai viadalt, amin a Magyar Diáksport Szövetség által összeállított gyermek- és újonc válogatott (2006-2008 születésűek) vett részt, hogy összemérje tudását Litvánia, Észtország, Szlovákia, Lengyelország (2 csapat) legjobbjaival.

Hasonlóan az elmúlt évekhez, a Gödöllői EAC atlétái is kivették a részüket a sikeres szereplésből, hiszen Kriszt Sarolta (2006), Szabó Levente (2007) és Ferenc Ágoston (2008) is tagja volt a második helyen végzett magyar csapatnak, míg kísérő edzőként Körmendy Katalin képviselte az egyesületet.
Első helyre kívánkozik a képen látható Kriszt Sarolta szereplése, aki távolugrásban 545 centiméteres óriási egyéni csúccsal és felsőbb korosztályokban is kiválónak számító eredménnyel szerezte meg az ezüstérmet a 2006-osok között. Szabó Levente, valamint Ferenc Ágoston magasugrásban kerültek a csapatba, és a korosztályukban jónak mondható 130, illetve 120 centiméteres ugrással végeztek mindketten a 4. helyen.


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online