Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Fél gödöllői ezüstérem termett a csepeli homokon

2019-06-02 12:08:32

Május utolsó és június első napjaiban Csepelen kezdődött el az augusztus első hétvégéjén a Lupa-tónál záruló strandröplabda országos bajnokság idei küzdelemsorozata. Az elmúlt években a gödöllői színekben induló párosok eredményességben igencsak elkényeztették az értük szorítókat, ám ebben az esztendőben – főként a visszavonulások és az átigazolások miatt – szerényebb melldöngetésre lehet számítani.

Ennek némiképp ellentmond, hogy az országos bajnokság első állomásán – a vigaszág érintésével – egészen a döntőig verekedte magát a hölgyek mezőnyében a Czene Adrienn (Gödöllői RC, képen jobbra) és a teremben eddig a helyi klubot erősítő Hackl Szilvia (MAFC) kettős, amely a címvédő párossal találkozott az aranycsatában. Azzal a Lutter Eszter, Szombathelyi Szandra (RÖAK Kaposvár) alkotta duóval, amelynek tagjai közül Eszter 2014 óta zsinórban ötször lett bajnok, az utolsó négy esetben a Karádi Zoltán vezetésével működő gödöllői szakosztály versenyzőjeként.


A fináléban a Bagics Bence szakmai irányításával készülő Czenéék nem tudták folytatni bravúros, sokak számára meglepetést okozó sikerszériájukat, az összeszokottabb páros benyomását keltő kaposvári páros két szettben (21-17, 21-12) diadalmaskodott, ezáltal egy fél ezüstéremmel gazdagodott a gödöllői strandröplabda-szekció.

Folytatás: június14-16. Siófok, július 5-7. Tata, július 19-21. Dunaújváros. Döntő: augusztus 3-4, Budapest, Lupa-tó. Fotó forrása: facebook


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online