Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Professzionális sminktanácsadás a The Body Shop üzletekben

2019-04-23 17:37:56

Szeretnél Te is egy gyönyörű sminket, ami kiemeli az arcod előnyös vonásait? Kíváncsi vagy a legújabb tippekre és trükkökre, amik személyre szólóan neked segítenek egy hozzád illő smink elkészítésében? Ebből a rövid bejegyzésből megtudhatod, hogyan tanulhatod meg a sminkelés alapjait 60 percben a The Body Shop professzionális sminkmestereitől.

Testreszabott tanácsok bőrtípustól függetlenül

A The Body Shop szakképzett és profi sminkesei csakis a Te egyedi helyzetedre szabott, és személyre szóló tanácsokkal fognak ellátni mind a tónusodat, mind pedig a bőrtípusodat illetően. A konzultáció során végig az lesz az elsődleges cél, hogy a sminked a lehető legjobb módon legyen képes kihangsúlyozni a szépséged.

A The Body Shop kiemelt figyelmet szentel annak, hogy sminkjei kizárólag a legjobb minőségű alapanyagokból készüljenek. Az összetevőkkel szemben támasztott magas elvárások oka az, hogy a sminkeknek az esztétikum mellett mindenképpen ápolniuk is kell a bőrt. Kivétel nélkül minden egyes smink mentes az állatkísérletektől, káros alapanyagoktól is mentesek. Mivel a természetnél jobb inspirációt aligha találni, így a felhasznált valamennyi szín ötlete onnét származik.


Mi történik a sminktanácsadáson?

A személyre szóló sminktanácsadás során a The Body Shop sminkmesterei mutatnak neked egy teljes esti vagy pedig egy teljes nappali sminket. Emellett segítséget kapsz abban, hogy megtaláld a stílusodhoz leginkább illő árnyalatokat, és ha menet közben kérdéseid lennének, azokra is készséggel válaszolni fognak neked. A hatvan perces tanácsadás anyagi vonzata 9.990 forint, amit teljes egészében levásárolhatsz, ha kiválasztod a számodra leginkább szimpatikus sminkeket.

A The Body Shop sminkjei mind petrolatum, ásványiolaj és kármin-mentesek, így biztos lehetsz abban, hogy a bőrödre ezekkel nem gyakorolnak káros hatást. A természet ihlette készítmények gyönyörű árnyalataik mellett ápoló formulával is rendelkeznek, így miközben a különleges színekben tündökölsz, hosszú távon is gondoskodsz bőröd egészségéről és szépségéről.

Hogyan tudod igénybe venni a személyre szóló sminktanácsadást?
A tanácsadásra előzetesen jelentkezhetsz személyesen a The Body Shop üzleteiben, illetve telefonon keresztül vagy online időpontfoglalással. Az üzletek listája és az online foglalási lehetőség elérhető a weboldalon, illetve telefonon is örömmel tájékoztatják az érdeklődőket, köztük a gödöllőieket is.


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online