Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Fényesen csillogó hazai érmek a gödöllői Sport XXI-es versenyen

2019-04-15 10:19:42

A Gödöllői Egyetemi Atlétikai Club (GEAC) április 14-én rendezte meg a Sport XXI. Alapprogram pályaversenyét, az Észak-Magyarországi Régió számára. A SZIE Atlétikai Centrumban kellemes időjárási körülmények között lezajlott versenyen összesen 175 gyermek mérte össze a tudását a játékos feladatok során.

Az U11-es korosztályban a GEAC 22 fővel képviseltette magát, és a Németh Ábel, Makádi Márk, Nemes Ronald, Gál-Bíró Ambrus, Ábrahám Zita, Pellegrini Lilianna, Keul Zsombor és Medgyesi Barnabás összetételű csapat a 2. helyen végzett, az összesen 7 versenyszámot magába foglaló versenynap végén. Edzőjük Kovács Gábor Krisztián.

Az U13-as korosztályban a gödöllői klub 18 atlétát tudott nevezni a versenyre. A 11 csapat versengését hozó délutáni programban a harmadik helyet szerezte meg a gödöllői csapat. A csapat tagjai voltak: Szabó Levente, Vécsey Emese, Molnár Míra, Batiz Noah, Fazakas Soma, Zenyik Attila, Dobránszky Petra, Bútor Blanka. Edzők: Körmendy Katalin és Kovács Zoltán.
A verseny nem jöhetett volna létre a Magyar Atlétikai Szövetség, a SZIE, a Wessling Hungary Kft., a Seqomics Kft. és az OMYA Kft. támogatása nélkül.


Jól indult a szabadtéri szezon a GEAC-os altétáknak
Albert Kupa néven az idei év első szabadtéri pályaversenyét rendezték meg Budapesten, az FTC népligeti pályáján. Az április második vasárnapján lebonyolított megmérettetésen a gödöllőiek közül a junior válogatott Pótha Johanna örülhetett leginkább a teljesítményének, hiszen a női 100 métert megnyerte, valamint 200 méteren új egyéni csúcsot futott (25,12 mp). Dobránszky Laura 100 méteren második lett, míg 200 méteren egyéni csúcsot ért el (26,54 mp).
A nap gödöllői teljesítményei közül még Kriszt Saroltáé emelkedett ki, aki 300 méteren újoncként(!) lett abszolút harmadik helyezett (újoncok között első), új egyéni csúcsot felállítva (42,22 mp). Saci a 80 méteres távon sem talált legyőzőre: 10,54 másodperces idővel verte kortársait. Tóth-Sztavridisz Szófia ugyanebben a versenyszámban bronzérmes lett. Az újonc fiúknál Grünwald Tamás 80 méteren másodikként végzett, 10,91 másodpercet egyéni csúcsot futva. Az versenyzők edzője Körmendy Katalin.


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online