Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Állásbörze Gödöllőn, az egyetem aulájában

2019-04-03 11:30:41

Folytatva az elmúlt években kialakult hagyományt, a Szent István Egyetem idén is megrendezi Állásbörzéjét. Április 10-én, szerdán 10 és 15 óra között a gödöllői kampusz aulájába várják az érdeklődőket.

Rendkívüli előnye a munkaerő-piaci „egymásra találást” szolgáló Állásbörzének, hogy a személyes találkozásra helyeződik a hangsúly, melynek alkalmával kiváló lehetőség nyílik egyfelől a kiállítók, másfelől a leendő munkáltatók számára, hogy kiválasszák a számukra megfelelő, képzett munkatársakat, valamint a pénzkeresetet biztosító állásokat.

A potenciális munkavállalók felkészülését a munkakeresésre, munkába állásra számos tanácsadás is segíti. A rendezvény szerves részeként, a felsőoktatási intézmény V. előadójában, a Gépészmérnöki Kar Kooperatív Szakmai Börzéjén, a céges prezentációk segítségével lehetőséget kínálnak az érdeklődők számára, hogy betekintést nyerjenek a kooperatív képzésekbe.


Fontos kiemelni, hogy a SZIE Állásbörzére nem csak az egyetem hallgatóit várják, mivel olyan kiállítók is megjelennek, akik alap- vagy középfokú végzettségű munkavállalókat keresnek. A helyi és környékbeli vállalkozások mellett, multinacionális vállalatok ugyancsak jelen lesznek, illetve képviseltetik magukat az állásközvetítő cégek is.

Az Állásbörzén történő részvétel ingyenes, nem kell előzetesen jelentkezni vagy regisztrálni rá. Miután a tapasztalatok azt mutatják, hogy a korábbi években sokak karrierje indult ezen a rendezvényen, ezért sem férhet hozzá kétség, április 10-én, szerdán 10 és 15 óra között megéri kilátogatni a gödöllői egyetem aulájába. Egyfajta felkészülésként pedig hasznos lehet tájékozódni az esemény weboldalán.


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online