Vissza normál nézetbe Nyomtatás

A mindennapokra kell egy fülhallgató

2019-03-25 16:52:59

A fülhallgatókban az a legjobb, hogy ezek használatával ki tudod zárni a környezeti zavaró hanghatásokat. Lehet ez a buszon mások beszélgetése vagy a szomszéd őrült zenehallgatása. Előfordulhat ugyan, hogy szólnak hozzád, és azt se fogod hallani. De igazából ilyenkor nem is fontos, ki mit szeretne tőlünk, mikor olyan hangminőséget tudnak visszaadni, mintha egy koncerten lennénk. Persze, zenehallgatás mellett a telefonhívásaidat is erről az egyszerű eszközről bonyolíthatod le.

Kialakítások, kiválasztás
A fülhallgatóknál a legfontosabb az, hogy jól illeszkedjen a füledhez. A legtöbbet cserélhető fülharangokkal árulják, így ha az egyik elvész is, van tartalék. Másrészt kiválaszthatod a fülednek a legkényelmesebb darabot.
Kiválasztás során legfontosabb azt tisztázni, hogy milyen célból vásárolod. Mindennapi használathoz elég az alap vezetékes megoldás. Olyanok, mint amelyeket az új mobilkészülékek mellé kapunk. Ezek több színben kaphatóak, ízlés kérdése, hogy a színt a telefonhoz vagy a saját öltözködési stílusoddal próbálod összetársítani.
Sportoláshoz fülhallgatót választani kicsivel komplikáltabb. Itt már több részletre kell ügyelnünk. Egyrészt itt csak a vezeték nélküli megoldások használhatók, kényelmi és biztonsági okokból.
Napszemüveg rajongók figyelem! Egyes vezeték nélküli kivitelek sajnos nem kompatibilisek a napszemüveggel. Vásárláskor ezt vegyétek figyelembe!

Csatlakozás

Ebből a szempontból megkülönböztetjük a vezetékes vagy vezeték nélküli modelleket.  A vezetékes fülhallgatók esetében ezt a telefon headset kimenetére csatlakoztatva használhatjuk. Innen kap energiát a működéshez, és a vezetéken keresztül jut el a hang a fülünkhöz. Ügyeljünk arra, hogy a csatlakozó és a kábel ne legyen megtörve, ez eldeformálódáshoz vezethet. Emiatt a legtöbb esetben a fülhallgató elromlik vagy hibásan működik. Ügyeljünk arra is, hogy a mikrofonba ne kerüljön víz, mivel nem vízálló!

A vezeték nélküliek Bluetooth technikával csatlakoznak a készülékekhez. Tehát, a vezeték nélküli fülhallgatókban akkumulátor van. Így ezt csak feltöltött állapotban tudjuk használni. Választáskor vegyük figyelembe a kinézett fülhallgató üzemidejét. Ezt folyamatos használat mellett, és készenléti módban is feltüntetik nekünk a gyártók. Ezzel a két értékkel könnyen kimatekozhatjuk az életritmusunkhoz megfelelő fülest, ami addig ki fogja bírni szusszal, amíg szükségünk van rá.

A Maxell az egyik piacvezető, mind vezetékes, mind vezeték nélküli kivitelben. A Maxell EB-Cloud Stereo fülhallgató fehér kivitelben vezetékes kialakításával azoknak ajánlott, akik hangosan és erős basszussal szeretik a zenét élvezni.
De ha nem pontosan ez a füles az, amire vágysz, akkor a Gigaplaza.eu internetes áruházában nézz szét. Széles kínálatukban mindenki megtalálhatja azt a fülhallgatót, aminek használatával az élet egyszerűbb, hangélményeitől pedig minden nap szórakoztatóbb lesz. 


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online