Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Kézilabda: pontokat vitt el a Dunakeszi Gödöllőről

2019-02-24 16:54:19

NB II. Északi-csoport, 13. forduló:
Gödöllői KC – VS Dunakeszi 29-31
(14-15)

Tavaly szeptemberben, Dunakeszin a tabellán aktuális ellenfelüket két pozícióval megelőző gödöllőiek egygólos győzelmet arattak, ebből kiindulva, szoros meccsre lehetett számítani. A jóslat bevált.

A félidei eredmény a vendégek számára kifejezetten hízelgő volt, miután Bartos Gábor formációjának tagjai a kezdeti percek gólváltása után, 7-5-ös vezetésüknél eladott labdákkal segítették riválisukat abban, hogy 8-7-re fordítson. Ezt követően a hazai gárda többször is elhúzhatott volna, ám – a támadásbefejezések pontatlansága mellett – a dunakeszi hálóőr is jó formát mutatott. Szerencsére, így volt egy gödöllői oldalon is, ahol Kármán Péter bravúrjai jócskán hozzájárultak ahhoz, hogy a vendéglátók meccsben maradjanak. A 25. perc elején egy sajnálatos közjáték zavarta meg a találkozót: a látogatók 2-es számú játékosa (képen jobbra) hatalmasat ordítva csuklott össze, feltehetőleg térdszalag-szakadást szenvedett.


A térfélcsere után sem alakult ki számottevő különbség a felek között, de a Duna-partiak egy kicsit mindig előrébb jártak. Hazai oldalon hiányzott a hatékony védekezés, a kreativitás, a pontosság és a lendület sem bizonyult olyannak, ami fordítást eredményezhetett volna.
A Gödöllői KC csapata 14 ponttal, 375-349-es gólkülönbséggel a 7. helyen áll a csoport tabelláján.

Ifjúságiak: Gödöllői KC – Pásztói KC 48-28 (21-8)
Serdülők:
Gödöllői KC – Móri KSC 48-23 (25-9)


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online