Vissza normál nézetbe Nyomtatás

A gödöllői előfizetők számára is elérhető a Jocky TV és a Moziverzum a DIGI kínálatában

2019-02-19 11:58:04

Indulásukkal egy időben a Jocky TV és a Moziverzum is bekerült a Gödöllőn is szolgáltató DIGI Csoport televíziós kínálatába. A két új csatorna a DIGI tévécsomagjaiban, a műholdas és kábeltelevíziós platformon egyaránt megtalálható, az Invitel kábeltelevíziós és IPTV szolgáltatási területén pedig a Családi és Családi HD csomagban érhető el - olvasható a társaság közleményében.

Február 17-től két új csatornával gazdagodott a DIGI Csoport televíziós kínálata. A TV2 Csoport legújabb csatornáit, a Jocky TV-t és a Moziverzumot a szolgáltató indulásukkal egy időben tette elérhetővé ügyfelei számára. A DIGI Csoport továbbra is arra törekszik, hogy minőségi szolgáltatásokat nyújtson ügyfeleinek és igényeiket szem előtt tartva folyamatosan bővítse televíziós csatornaválasztékát.

A Jocky TV 24 órás műsorkínálattal várja a sorozatok kedvelőit. A csatornán rég nem látott kedvencek, ismerős arcok tűnnek fel újra a képernyőn és számos országos premier szórakoztatja majd a műfaj szerelmeseit. A jól ismert klasszikusok közül például visszatér a Dallas, A klinika, de az Álomhajó és Walker, a texasi kopó is látható lesz majd. Emellett országos TV premier epizódokkal érkeznek a Rosamunde Pilcher filmek és a Te szent ég című sorozat is.

A Jocky TV indulásával egy napon a Moziverzum, a TV2 Csoport prémium filmcsatornája is elrajtolt és vígjáték, akció, sci-fi, dráma, valamint családi mozi kínálattal várja a tévénézőket a nap 24 órájában. A Moziverzum olyan sikerfilmeket vonultat fel, mint például, A kis kedvencek titkos élete, a Bridget Jones babát vár, a Mennyei királyság és a Jurassic World. Az országos TV premierek sorát a Transformers: Az utolsó lovag című sci-fi, illetve az őrült tudós legendáját feldolgozó, Victor Frankenstein c. alkotás is erősíti.


Hol találják a gödöllői előfizetők az új csatornákat?
A DIGI digitális kábeltelevíziós kínálatában az S25 frekvencián (338 MHz) érhetők el.
Az Invitelnél digitális kábeltévé szolgáltatással lefedett területen a Moziverzum csatorna a 46-os, a Jocky TV pedig a 48-as csatornahelyre került. IPTV területen a cég meglévő szolgáltatással rendelkező ügyfelei a csatornakiosztás végén – az utolsó csatornapozíciókban – találják a két új csatornát, az új ügyfelek esetében pedig – a kábeltelevíziós kiosztáshoz hasonlóan – a Moziverzum a 46-os, míg a Jocky TV a 48-as programhelyen érhető el.


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online