Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Viccesen teljesítették az év legfontosabb versenyét a gödöllői atléták

2018-12-21 16:44:45

A Gödöllői EAC atlétika szakosztálya december 20-án, a délutáni órákban tartotta hagyományos, karácsonyi, közös edzését a Szent István Egyetem sportcsarnokában. A vicces elemekkel is tarkított eseményen 10 edző jelenlétében – a rendhagyó időpont ellenére –több mint 100 sportoló versengett.

A dr. Kriszt Balázs szakosztályvezető által az „év legfontosabb versenyének” titulált, jó hangulatú megmérettetésen a legkisebbek mellett, jelen voltak a GEAC felnőtt és korosztályos versenyzői, többek között: Nádházy Evelin, Deák Nagy Marcell, Répási Petra, Bézsenyi Gergely, Kriszt Botond, Renner Luca, Mihály Ádám, Simonváros Csanád, Pótha Johanna, Kriszt Katalin, Soos Levente, Canea Zoltán, Mihajlovic Alex és még sokan mások.
A hatalmas küzdelemben – nomen est omen – az 1. csapat nyert, a 6. csapat lett a második és a 8. csapat hozta el a bronzérmet!


- Az egész évet köszönjük sportolóinknak, szüleiknek, szurkolóinknak és támogatóinknak, akik nélkül nem jöhetett volna létre ez a sok fantasztikus eredmény és nem versenyezhetne a GEAC atlétika szakosztályában közel 250 sportoló, valamint további közel 100 kisgyermek a Kölyök Atlétika keretei között. Legfontosabb támogatóink: Szent István Egyetem, Magyar Atlétikai Szövetség, Gödöllő Város Önkormányzata, Agruniver Holding Kft., SeqOmics Kft., TKV Zrt., Wessling Hungary Kft. – összegzett Kriszt Balázs.


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online