Vissza normál nézetbe Nyomtatás

A vödör-röplabdát még nem találták ki…

2018-12-09 17:32:26

Eredetileg úgy volt, hogy december 9-én, vasárnap 17 órától játsszák le a Penta-Gödöllői RC – TFSE női NB I. Liga röplabda-mérkőzést. A Szent István Egyetem sportcsarnokában azonban olyan körülmények fogadták a résztvevő csapatokat, amik lehetetlenné tették az összecsapás lejátszását. Erről a játékvezetők döntöttek, miután a csarnok tetőszerkezetéből folyamatosan csöpögött a víz az ettől játékra alkalmatlanná vált küzdőtérre.

A szervezők egy ideig megpróbálták vödrökben felfogni a vizet, és bízni abban, hogy a kezdési időig megszűnik a beázás, ám törekvésük kudarcba fulladt. Mivel a vödör-röplabdát még nem találták ki és vödrökkel teli pályán sem szokták űzni ezt a sportágat, új időpontot kell majd találni a bajnoki ütközetnek. Úgy tudjuk, minden érintett azon van, hogy még ebben az évben megmérkőzzenek a felek.


Mintegy tíz hónapon belül ez a második olyan eset, amikor valamelyik gödöllői sportlétesítmény beázása miatt marad el a Penta-Gödöllői RC női csapatának bajnoki találkozója. Februárban a Török Ignác Gimnázium tornacsarnokában okozott gondot a nem kívánt vizes áldás…


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online