Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Európa-bajnoki kiküldetési szintet repesztett Nádházy Evelin

2018-07-29 10:49:49

Július 27-én és 28-án immár 34. alkalommal rendezték meg a Honvéd Kupa nemzetközi atlétikai versenyt a fővárosban. A rangosnak mondható viadalról nem hiányoztak a Gödöllői EAC üdvöskéi sem, akik közül többen is kitettek magukért.

A gödöllői győztesek közül elsőként kell említeni a képen látható Nádházy Evelin nevét, aki 400 méteres síkfutásban diadalmaskodott, és szezonbeli legjobb idejével (53,09 másodperc) teljesítette az augusztus 7-12. között lezajló berlini Európa-bajnokságon való induláshoz szükséges szintet. A Szent István Egyetem természetvédelmi mérnök hallgatója az egyetlen nem gátas magyar sprinter lesz a kontinensviadalon.
Dr. Kriszt Balázs szakosztályvezető Karakas Józsefné tanítványának teljesítményéről elmondta: nagyon nagy eredmény, pláne annak tudatában, hogy a felnőtt országos bajnokság előtt egy nappal megsérült, és csupán 3-4 hete kezdett újra edzeni.

A helyi egyetemi klub atlétái közül ugyancsak győzelemnek örülhetett Répási Petra (100 méteres gátfutás, 13,67 mp), Renner Luca (magasugrás, 175 cm) és a 4x100 méteres női váltó (Frei Dalma, Pótha Johanna, Csernyánszky Sára, Dobránszky Laura – 50,06 mp), valamint utánpótlás korosztályban Simonváros Csanád (rúdugrás, 5 méter, idei legjobb), illetve Kondrák Réka (rúdugrás, 3,30 méter).
Az első helyezettek edzői Farkas Roland, Deutsch Péter, Körmendy Katalin és Szörényi István.


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online