Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Vadonatúj világszínvonalú futópálya és kedvezmények garmada

2018-07-18 11:12:36

A sportkedvelő gödöllőiek legnagyobb örömére teljesen megújult, korszerű rekortán borítást kapott és szervezetten, rendszeres sportolási lehetőséget nyújt az egyetemi futópálya.
A belépéshez nincs más teendő, mint a SZIESport Kft. internetes elérhetőségén – 
a regisztrációt követően – az egyetemi teniszpályán a jelképes összegű, a hosszútávú fenntartáshoz elengedhetetlen bérletet megvásárolni és élvezni a mozgás örömét. Nyári időszakban hétfőtől péntekig 6.30 órától 9.30 óráig és 19 órától 21 óráig, illetve sötétedésig, szombaton és vasárnap pedig a teniszpálya nyitva tartásának megfelelően futhatunk a vadonatúj pályán.


További jó hír az egyetemi nyüzsgő sportélettel kapcsolatban, hogy dübörög a SZIESport pontgyűjtő rendszere, aminek keretein belül az egyetemi Spirit Klubban, az Owl büfében és a kollégiumi büfében egyaránt a vásárlás végösszegéből 5%-ot pontok formájában a kártyájára visszakap a tudatos sportkedvelő vásárló, aki az így szerzett pontokat sportra és kultúrára költheti el.  Ennek köszönhetően akár a tessonline.hu oldalon pontokból vásárolt sportruházatban is róhatjuk a köröket a futópályán, ahol az 5-ös és a 6-os sávok állnak a sportos nagyközönség rendelkezésére.

Bővebb információ az egyetemi sportéletről, többek közt az idei sporttáborról is a SZIESport facebook oldalán és a sziesport.hu weboldalon olvasható. Fotó: Tardy Tamás


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online