Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Három magánszemélyt díjaznak a gödöllői Semmelweis-napon

2018-06-29 10:37:20

Július 5-én, csütörtökön 16 órakor kezdődik a városi Semmelweis-napi ünnepség a Gödöllői Városi Könyvtár és Információs Központ Dózsa György úti épületében. Az eseményen átadják a település vezetése által két évtizede alapított Gödöllő Egészségügyéért díjat és az azzal járó 100 ezer forintos pénzjutalmat.

Az előzetesen közzétett felhívásra nyolc jelölés (6 magányszemély és 2 közösség) érkezett. A helyi önkormányzat egészségügyi és szociális bizottsága közülük – miután a felterjesztett szakmai közösségek jutalmazásától ezúttal eltekintett – három személy kitüntetésére tett javaslatot, amit a képviselőtestület tagjai június 21-i zárt ülésükön jóváhagytak.

A határozat értelmében, 2018-ban dr. Ilonczai Larisza, a Tormay Károly Egészségügyi Központ fül-orr-gégész főorvosa, Turai Lajos Ferencné, a Gödöllői Palotakert Bölcsőde intézményvezető-helyettese, valamint dr. Buiyan Shafiqul Islam háziorvos vehetik át a Gödöllő Egészségügyéért díjat. Valamennyien a saját szakterületükön több évtizeden át végzett lelkiismeretes és magas színvonalú tevékenységükért érdemelték ki az elismerést.


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online